Secretarul general al PSD, Mihai Fifor, a explicat că analizele interne ale Partidul Social Democrat și sondajele efectuate arată că la alegerile europarlamentare aproximativ 1,5 milioane de electori tradiționali ai Partidul Social Democra au refuzat să meargă la vot pentru a da un semnal de alarmă partidului. Fifor consideră că la alegerile prezidențiale acest electorat va fi recuperat, pentru că analizele sociologice arată că acești oameni nu vor vota niciodată cu Klaus Iohannis.

”Se știe că noi am pierdut un milion de electori la alegerile europarlamentare. Eu vă spun că după toate măsurătorile, electoratul PSD nu votează Klaus Iohannis. Este foarte posibil ca la europarlamentare, parte din electorii Partidul Social Democrat să nu fi ieșit la vot, dând astfel o sancțiune partidului. În opnia noastră și pe măsurătorile pe care le avem, acești 1,5 milioane de electori se întorc la matcă pentru că bătălia aici se dă împotriva lui Klaus Iohannis și electoratul social-democrat nu votează Klaus Iohannis.”, a spus Mihai Fifor, în cadrul emisiunii ”Punctul de întâlnire”, de la Antena 3.

Citeste si...  Nicușor Constantinescu achitat într-un dosar în care fusese condamnat iniţial în acest dosar la şase ani de închisoare

Mihai Fifor a explicat că nu-și face griji pentru faptul că Victor Ponta fură din electoratul Partidul Social Democra, pentru că în turul II acești electori vor vota tot , Partidul Social Democra fiind parte a electorilor acestui partid.