„Am soţ incredibil de bun! Îmi place să fiu dominată de el”

media_138096873900808700

Din postura de naşă, de pe treptele bisericii, Andra a făcut o declaraţie năucitoare despre soţul ei, Cătălin Măruţă. Şi anume că-i place teribil să fie… dominată de el.

Andra si Catalin Maruta au fost, sambata, nasii de cununie ai lui Vlad, baiatul lui Piedone, si ai Loredanei, aleasa inimii sale. Cei doi s-au casatorit la biserica Sf. Spiridon cel Nou din Capitala, chiar ianintea nuntii Alessandrei Stoicescu.

Andra a marturisit ca este foarte emotionata fiindca isi aminteste despre nunta ei si a facut o dezvaluire „interesanta” despre sotul ei. Cantareata a spus ca ii place sa fie dominata de Catalin, in ideea ca ii place ca el sa ia deciziile si sa organizeze totul, pentru ca ea doar sa se bucure.

„Imi aduc aminte de nunta mea, care a fost superba. Am fost o norocoasa, fiindca am fost o rasfata, s-a ocupat de tot sotul meu. Eu a trebuit doar sa ma distrez si sa ma simt bine. Asta e important la o nunta, nu sa stai sa iti faci probleme daca exista nemultumiri. Am un sot incredibil de bun, imi place sa fiu dominata de el”, a spus Andra.

Tot pe treptele bisericii, proaspeţii lor fini au spus că vor cât mai repede un băieţel, iar Andra a spus că şi ea vrea… doar că îşi doreşte o fetiţă. Ar fi bine ca Măruţă să o „domine” mai des, să-i satisfacă Andrei cea mai fierbinte dorinţă, aceea de a avea un nou bebeluş. (I.G.)

Citeste si...
Familia lui Relu Fenechiu, aruncată în stradă. Fostul ministru are de plătit peste 1 milion de euro