Nemuritoare e arta a seductiei. Femeile au incercat sa capteze atentia barbatilor si pentru asta au descoperit si folosit milioane de stratageme. Insa numai una s-a dovedit imbatabila, iar aceasta este dezbracarea de haine. Arta imita viata, iar striptease-ul a fost adus la nivel de arta prin intermediul cinematografiei.

E adevarat, striptease-ul este o arta pe care nu toata lumea o stapaneste. Insa, daca vrei sa-ti impresionezi partenerul poti invata cum sa te dezbraci in pas de dans, sau macar poti incerca. Mai presus de orice exista o serie de reguli de aur pe care trebuie sa se respecti daca vrei sa faci striptease precum o experta:
1. Una dintre cele mai importante regulie este… atingerea. Tu poti sa-l atinge, el pe tine inca NU. Doar ochii lui si imaginatia pot depasi granitele.
2. O alta regula importanta este contactul… vizual. Trebuie sa mentii in permanenta contactul vizual cu el. Priveste-l in ochi. O privire seducatoare poate spune mai mult decat o mie de cuvinte.
3. Lasa luminile aprinse. Ideea este sa-ti dezvalui corpul, nu sa-l ascunzi. Nu conteaza daca nu ai un trup de model sau ca vrei ca in urmatoarele luni sa tii o dieta. Sa fii sexy inseamna sa ai atitudine. Nu ai nevoie de un corp de zeita pentru a te dezbraca. Ai insa nevoie de incredere in sine.
4. Tenteaza-l. In timpul sesiunii de striptease, plimba-te prin camera, joaca-te cu parul, atinge-te. Fii dansatoarea lui personala.
5. Mainile tale sunt mainile lui. Atinge-te asa cum te-ar atinge el, in locurile in care tu ai vrea sa fii atinsa. Poti face ca totul sa para inocent sau poti fi impulsiva si plina de pasiune in timp ce dansezi.

Citeste si...
A dat regatul din Laponia pe camera de hotel. Vezi unde doarme Moș Crăciun

Alege muzica potrivita starii tale emotionale. Si daca sfaturile acestea nu sunt de ajuns iata cateva scene de striptease din filme care te pot inspira.

Succes!
1. Lindsay Lohan – „I Know Who Killed Me”[youtube https://www.youtube.com/watch?v=Xwb2mZiX7DQ]

2. Jessica Biel – „Powder Blue”.[youtube https://www.youtube.com/watch?v=UtkQ0M4Tty8]

3. Elizabeth Berkley – „Showgirls”.[youtube https://www.youtube.com/watch?v=NQvKH9AXg8U]