Veşti incredibile despre sportivii români participanţi la Jocurile Olimpice de Iarnă

Soci

Românii continuă seria prestaţiilor dezastruoase la Soci 2014. Miercuri, Ania Monica Germaine Caill a abandonat în proba de coborâre, iar echipajul masculin de sanie dublu al României, format din Radu Şovăială şi Alexandru Teodorescu, nu va participa în concurs.

Schioarea Ania Monica Germaine Caill nu a reuşit să încheie proba de coborâre din cadrul concursului de schi alpin de la Jocurile Olimpice de la Soci 2014, ea abandonând după ce a ratat o poartă. Tot la coborâre, sportiva ungară Edit Miklos, care până în 2010 a evoluat pentru România, a ocupat locul 7, cu 1:42.28. Medalia de aur a revenit sportivelor Dominique Gisin şi Tina Maze, iar bronzul elveţiencei Lara Gut.

Echipajul masculin de sanie dublu al României, format din Radu Şovăială şi Alexandru Teodorescu, nu va participa în proba de miercuri, de la Jocurile Olimpice de la Soci 2014, după ce la prima manşă de pregătiri s-a răsturnat şi sania a fost avariată, anunţă COSR într-un comunicat.

„În timpul primei manşe de pregătiri din preziua competiţiei olimpice, echipajul masculin al României de sanie dublu, format din Radu Nicolae Şovaială – pilot şi Alexandru Teodorescu – copilot, s-a răsturnat înainte de a încheia cursa, iar sania a fost avariată. În ciuda faptului că reprezentantii noştri s-au prezentat cu sania de rezervă, directorul competiţiei nu a permis înscrierea echipajului României în întrecerea olimpică programată miercuri. Oficialii au invocat noile măsuri de siguranţă impuse după Jocurile Olimpice de la Vancouver, din 2010, când, de asemenea înainte de finalul primei curse de acomodare cu pista, georgianul Nodar Kumaritashvili, în vârstă de 21 de ani, a zburat în afara spaţiului de competiţie, accidentul soldându-se cu moartea sportivului. Echipajul Şovăială – Teodorescu a fost cooptat în Echipa Olimpica a Romaniei în locul tandemului Paul Ifrim – pilot şi Andrei Anghel – copilot, obligat să se retragă din cauza accidentării pilotului”, anunţă COSR.

 

 

Citeste si...
Gazonul de pe Arena Națională a fost montat! Testul de rezistență va fi dat mâine seară

1 COMENTARIU

Comments are closed.