Schimbați aspectului învechit al spațiului cu detalii decorative actuale, cum ar fi coșurile din fibre sau suportul pentru prosoape.

Stilizați baia în plan vertical

Scoateți plăcile de gresie din partea sus. Veți elibera și reînnoi vizual spațiul. Dacă aveți o pardoseală veche, mai bine pictați acel perete de culoare albă sau gri deschis, pentru a nu încărca baia cu prea multe culori.

Adăugați un plus de culoare

Dacă ați refăcut deja pardoseala și plăcile de gresie sunt albe, puteți risca, pictând acel perete de culoare gri închis.

Optați pentru tapet pentru a face o  schimbare

Puteți alege, de asemenea, un tapet cu motive delicate sau dungi verticale pentru a acoperi zona superioară.

Schimbați partea inferioară a peretului

Nimic nu se potrivește mai bine cu o chiuvetă cu picior și un robinet de alamă  decât un lambriu de lemn în partea inferioară a peretelui. Dar poate că baia are nevoie de o pată de culoare pentru a-i un aer proaspăt și a o face mai atractivă.

Apelați la textile în culori vii

Câteva pete de culoare schimbă totul. Riscați și optați pentru prosoape și elementele decorative în nuanțe vii și vă veți transforma baia într-un spațiu modern, potrivit pentru anul 2020. Alegeți nuanțe vii pentru o baie foarte plină de viață!

Restaurați și completați

Dacă ați decis să restaurați pardoseala veche, completați spațiul cu un dulap de baie modern, modular și o oglindă stilizată sau geometrică.

Aveți grijă cum potriviți totul în baie- elementele trebuie să fie în concordanță deplină

Dacă plăcile de gresie și faianță sunt vintage dar închise la culoare, montați o oglindă mare care acoperă cea mai mare parte a peretelui și nu lăsați decât o secțiune din ele vizibilă. Alegeți o piesă de mobilier cu linii simple, astfel încât să nu concureze cu peretele.

Esență vintage

Dacă, pe de altă parte, plăcile de gresie sau faiață au o culoare deschisă, lăsați o secțiune verticală mai mare vizibilă în zona chiuvetei, iar restul  plăcilor vopsiți-le cu vopsea pentru email și ceramică (de culoare albă).

Fără greutate vizuală

Taburentul este bine să fie ușor, metalic și într-o culoare actuală ( cel mai bine este să se potrivească cu plăcile de gresie sau faianță).

Citeste si...
Secrete care te vor ajuta in viata in moduri uimitoare

Mediu rustic

Dacă în schimb atmosfera este rustică, îmbunătățiți-o în continuare cu elemente din lemn brut (pe care le puteți picta pe jumătate) și prosoape de in cu aspect vechi.

Realizat în secolul XXI

Includeți detalii decorative la modă, cum ar fi coșuri, rafturi din lemn pentru prosoape.

Cutii și coșuri sofisticate

Umpleți-vă mobilierul de baie cu cutii și coșuri sofisticate pentru a reînnoi aspectul băii și ușura găsirea lucrurilor.

Dați un alt aspect căzii vechi

Dați un alt aspect căzii vechi și veți trăi o a doua tinerețe, deoarece instalația independentă este din nou la modă.

Schimbați tot

Dacă sintagma „faceți-vă singuri” nu vi se potrivește și doriți o schimbare substanțială într-un timp scurt, aplicați microciment pe pereți și pardoseală și veți avea o baie nouă în mai puțin de o săptămână.

Nu neglijați aspectul băii voastre, deoarece este una dintre cele mai intime zone ale casei. Dimpotrivă, în ea trebuie să vă simțiți confortabil și în largul vostru. Totul este foarte vechi? Nu vă faceți griji, cu mici detalii decorative, vă veți putea adapta baia la stilul secolului XXI fără a fi nevoie de lucrări dificile.

Scoateți plăcile până jumătatea peretelui și pictați sau acoperiți zona de sus cu tapet. Dacă sunt plăci mozaic în tonuri întunecate, ascundeți majoritatea sub o oglindă și, dacă sunt deschise, lăsați o bandă mare în zona chiuvetei.

Adăugați coșuri din fibre și umpleți dulapurile cu cutii sofisticate care să dea o tentă de nou aspectului învechit. Prosoapele contează și ele, alegeți-le în tonuri luminoase dacă baia voastră pare plictisitoare și din țesături naturale, dacă este o baie rustică. Și dacă aveți nevoie într-adevăr de o schimbare substanțială, acoperiți totul cu microciment de culoare deschisă și nu vă răzgândiți…

Acestea fiind zise vă recomandăm să accesați linkul https://www.romstal.ro/baterii-de-lavoar-c1460772.html dacă aveți nevoie de baterii de lavoar noi. Succes în amenajarea băii vă dorim!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.