Racul vrea calm şi linişte, iar Balanţa are de rezolvat câteva întârzieri

Horoscop-3-martie

BERBEC – O prietenă apropiată, probabil din zodia Scorpion, îți va propune să demarați un proiect împreună, iar ție îți va surâde ideea. Vei fi un pic ocupată cu unele probleme de familie, însă nu te va deranja să ți se reamintească de o promisiune pe care ai făcut-o. Spiritul tău de echipă îți va aduce un compliment din partea cuiva.

TAUR – Vei simți nevoia să faci ceva ieșit din comun și să zdruncini certitudinile pe care unele persoane le au despre tine. Ai grijă însă! Starea asta de spirit s-ar putea să îți scoată în cale un bărbat la fel de imprevizibil și de vulcanic cum ești tu în aceeași perioadă. Ai grjă ce-ți dorești!

GEMENI – Un proiect început cu ceva vreme în urmă ar putea încolți în cele din urmă. Fie că este vorba de o idee de-a ta sau de un proiect la care pui umărul, te vei simți extrem de entuziasmată. O prietenă din zodia Berbec se va dovedi a fi indispensabilă pentru tine. Nu ezita să o lași să ia unele decizii în locul tău.

RAC – Vei ști să te bucuri de calmul și liniștea din viața ta. Certurile și războaiele nu te vor interesa pe parcursul zilei de astăzi. Relația de iubire în care ești implicată va câștiga în profunzime. Dă dovadă de mai mult spontaneitate în relația cu prietenele tale, pentru că asta vă va implica și mai mult.

LEU – Încearcă să-ți iei toate măsurile de precauție împotriva unor lovituri pe la spate din partea colegilor tăi, pentru că există riscul ca ele să se producă pe parcursul zilei de astăzi. De asemenea, există riscul să fii implicată într-o situație în care vei avea de pierdut din cauză că nu te descurci foarte bine să vorbești în public. Încearcă măcar să comunici mai bine cu partenerul tău, pentru că veți avea amândoi de câștigat din asta.

FECIOARĂ – Relațiile cu colegii de muncă și cunoscuții vor fi tensionate, iar lucrurile riscă să degenereze între voi. Vei fi plină de dinamism și ardoare și te vei înhăma cu mult entuziasm la diverse sarcini, chiar dacă vei știi că n-ai mari șanse de succes. Din fericire, lucrurile vor sta mai bine în ceea ce privește relația cu iubitul tău, care nu așteaptă ziua de Sfântul Valentin pentru a te face să te simți iubită.

BALANȚĂ – Conjunctura astrală va determina apariția unor situații delicate, precum unele erori, neînțelegeri sau întârzieri. Vei dori să capeți mai mult control asupra carierei tale, însă acest lucru va fi dificil. Cel mai important, nu te lăsa descurajată. Ți se va ivi posibilitatea de a îți folosi relațiile personale pentru a obține un câștig financiar. Există riscul ca spre seară iubitul tău să facă un gest sau să spună ceva care te va dezamăgi.

SCORPION – Vei avea unele îngrijorări pe plan profesional, însă nu se va întâmpla nimic care să-ți dea viața peste cap. Va fi o zi favorabilă pentru tine din punctul de vedere al romantismului și sexualității. Ține-ți sub control impulsurile egoiste, pentru că altfel vei regreta amarnic comportamentul tău. Spre seară, există mari șanse ca partenerul tău să depună eforturi serioase pentru a te înveseli, iar tu vei aprecia mult eforturile sale.

SĂGETĂTOR – Vor exista șanse mari să-ți promovezi proiectele și să te faci remarcată de șefii tăi. Nu trebuie însă să uiți de valoarea relațiilor interumane și să pui preț pe răbdare și diplomației. Viața ta amoroasă va fi mai condimentată ca de obicei și vei fi tentată să te implici într-o aventură sexuală interzisă. Există riscul ca spre seară să își facă apariția o mică problemă de sănătate.

CAPRICORN – Vei cunoaște unele persoane importante, care te-ar putea ajuta mult în viitor. Evită să cheltuiești bani pe care nu-i ai, pentru că în felul ăsta îți vei face numai probleme și griji. Nu fii nerăbdătoare și ai grijă să rezolvi temeinic problemele care îți ies în cale. Există riscul să suferi o dezamăgire dacă vei continua să fii prea încrezătoare în propriile puteri.

VĂRSĂTOR – Conjunctura astrală îți va furniza o infuzie de entuziasm și bună dispoziție. Încearcă să te lași ghidată de logică și nu de emoții, dacă vrei să nu ai de pierdut. Ambițiile tale pot fi atinse, însă întreabă-te dacă merită să plătești prețul pe care îl cer. De asemenea, întreabă-te ce înseamnă cu adevărat să ai succes. Iubitul tău va încerca să te facă să înțelegi spre seară că nu poți obține tot ceea ce-ți dorești.

PEȘTI – O aventură sentimentală riscă să se complice. N-a rost să încerci să grăbești evoluția lucrurilor, pentru că nu vei reuși să faci nimic în privința asta. La muncă, ți se va părea că nimeni nu-ți respectă drepturile, iar asta te va revolta. Din fericire, va fi o zi bună pe plan financiar, însă asta nu înseamnă, desigur, că trebuie să arunci cu banii în stânga și dreapta.

Citeste si...  PIAȚA UNIRII. Circulaţia paralizată din nou la metrou