Deputatul PSD Daniel Zamfir îi acuză în termeni duri pe liberali pentru faptul că vor să atace la CCR proiecte de lege ale social-democraților, adoptate săptămâna aceasta în Camera Deputaților.

„ASTIA VOR SA INGROAPE ROMÂNIA!

Atacarea la CCR a legilor de amânare a platii ratelor la banci pana sfarsitul anului si amanarii platii facturii la utilitati pentru o perioadă de trei luni, precum si a facilităților fiscale acordate firmelor romanesti si a persoanelor fizice afectate de criză, e proba clara ca PNL-istii n-au nicio treabă cu romanii si cu România. Sa ne acuzi de populism, ca vrem sa salvam firmele romanesti si sa evitam ruina iminentă a peste doua milioane de familii, e o mare mizerie! Ce guvern e asta care are singura grija sa garanteze bancilor dobânzile din bani publici? De ce nu garantează si hotelierilor sau proprietarilor de restaurante pe care i-au obligat sa-si închidă afacerile? De ce nu tineti cu Romania? Interesele cui le aparati?

Citeste si...  Parlamentarii se tem că legea dării în plată va fi întârziată. Vezi pe cine suspectează

P.S. Tot de populism ne acuzati si cand am dublat salariile medicilor…iar acum sunt eroii nostri si ne rugam la Dumnezeu sa-i tina sănătoși! Nu v-ar fi rusine, ipocritilor!”, a scris Daniel Zamfir pe pagina sa de Facebook.