Deputatul Daniel Olteanu şi-a anunţat demisia din PNL pe 23 mai şi a declarat că este decis să se alăture ALDE. El susţine că a făcut acest gest pentru că  a perceput o totală lipsă de reacţie a conducerii centrale a partidului în legătură cu ceea ce a numit „situaţia fără precedent din Organizaţia Judeţeană a PNL Vaslui, unde liderii actuali încearcă să se impună prin măsuri abuzive”. 

„Am decis să mă alătur ALDE pentru că, după 22 ani de la semnarea adeziunii la PNL, este foarte greu să nu rămân liberal, alături de mulţi dintre colegii cu care am traversat aceşti ani. Mă onorează faptul că domnul preşedinte Călin Popescu-Tăriceanu a considerat că subiectele şi proiectele pe care le-am adus în spaţiul public până acum, ca parlamentar, şi mă refer în special la cele care privesc atenuarea discrepanţelor regionale cu sprijinul direct al statului, sunt solide şi merită susţinerea ALDE. 
E vorba despre iniţiative pentru care vasluienii, al căror reprezentant sunt, au găsit prea puţină deschidere şi înţelegere din partea guvernărilor anterioare, şi care se referă la scăderea decalajelor între Vaslui şi regiunile bogate, la ştergerea inechităţilor între Moldova şi restul ţării”, a transmis Daniel Olteanu într-un comunicat de presă.

Citeste si...
Prima reacţie a PSD după ce Klaus Iohannis i-a cerut demisia premierului: 'Îi cer public SĂ PLECE'

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.