Deputatul PSD Cătălin Rădulescu „Mitralieră” vine cu o nouă propunere insolită: organizarea unui miting de susţinere a Secţiei Speciale pentru investigarea Magistraţilor. Rădulescu le-a explicat jurnaliştilor că lui îi vin noaptea ideile şi ziua la spune.

Miting contra miting. Acesta este răspunsul la care s-a gîndit deputatul „Mitralieră”, acum lider al deputaţilor PSD. Cătălin Rădulescu propune ca social-democraţii să iasă în stradă în apărarea Ordonanţei 7 dată de Tudorel Toader, ce modifică legile justiției.

Rădulescu a propus luni, în ședința de grup a deputaților social-democrați, ca PSD să susțină organizarea unui miting de amploare pentru susținerea secției speciale de investigare a magistraților.

Deputatul, devenit celebru pentru declaraíile sale controversate, de unde şi porecla „Mitralieră”, a afirmat că nu vede care ar fi problema dacă cei care susţin Secţia Specială pentru investigarea Magistraţilor ar ieşi în stradă la fel cum a

Citeste si...  CM 2018: Programul meciurilor de azi

„Or fi şi oamnei care nu se duc la aceste mitinguri pentru că susţin altă opţiune. (…) Discutând cu foarte mulţi magistraţi, procurori şi judecători că ar trebui ca şi altă lume să susţină această secţie de investigare a abuzurilor”, a afirmat Rădulescu.