gratiela_gavrilescu_deputa

Deputatul PNL Graţiela Gavrilescu a anunțat, sâmbătă, că va demisiona din PNL, ea reclamând că la Congres ”s-a votat după cum era aranjat și bilețele au circulat” și precizând că se va alătura partidului liberal pe care îl va fonda Călin Popescu Tăriceanu.

Graţiela Gavrilescu, aleasă deputat PNL într-un colegiu din Prahova şi aflată la al doilea mandat în Parlament, a declarat pentru corespondentul MEDIAFAX că va părăsi acest partid şi că este decisă să se alăture viitoarei formaţiuni politice pe care Călin Popescu Tăriceanu a anunţat că o va înfiinţa.

”Se ştia deja că Iohannis va fi preşedintele partidului, se ştia cine vor fi vicepreşedinţii, bileţelele au circulat, s-a votat după cum era aranjat şi nu după conştiinţa multora dintre delegaţi. Cooperativa a funcţionat”, a afirmat Graţiela Gavrilescu.

Ea a spus că pleacă din PNL întrucât, chiar dacă prin fuziunea PNL cu PDL va fi păstrat numele Partidului Naţional Liberal, noua formaţiune ”nu va mai fi aceeaşi şi nu va mai avea aceleaşi principii”, iar în aceste condiţii ea nu-şi va mai găsi locul în partidul rezultat în urma fuziunii.

”Ne ducem unde? Din vechiul PNL la PDL, pentru că viitorul partid de fuziune nu va mai fi aceeaşi formaţiune, nu va mai păstra aceleaşi idealuri. PDL se rebranduieşte, îşi schimbă numele în PNL. Sper ca cei care sunt cu adevărat liberali să se regăsească în noua formaţiune a lui Tăriceanu care, chiar dacă nu va putea duce mai departe numele PNL, va duce cu siguranţă doctrina şi principiile”, a afirmat Graţiela Gavrilescu.

Deputatul prahovean a mai spus că susţine candidatura lui Călin Popescu Tăriceanu la preşedinţia României şi că speră ca acelaşi lucru să îl facă toţi ”liberalii autentici”.

”Dacă a fost un prim-ministru foarte bun, într-o perioadă în care România a prosperat, când a avut loc o creştere economică, iar mediul de afaceri a fost sprijinit, cu certitudine Călin Popescu Tăriceanu poate fi şi preşedintele tuturor românilor. România are nevoie de un preşedinte care să aibă calităţile lui Tăriceanu, un preşedinte diplomat, elegant, bun coleg, parolist, curajos şi care niciodată nu deformează adevărul. Cu certitudine sprijinul meu îl va avea şi sper ca toţi adevăraţii liberali să fie alături de el” a mai spus Graţiela Gavrilescu.
Ea a precizat că îşi va depune demisia din PNL în cursul săptămânii viitoare.

Citeste si...  Intalnire importanta la Parlament pentru votul prin corespondenta