Actriţa americană Demi Moore a dezvăluit că a fost violată la vârsta de 15 ani de un bărbat care afirma că i-ar fi plătit mamei sale suma de 500 de dolari, relatează marţi Press Association.

Vedeta hollywoodiană, Demi Moore în vâstă de 56 de ani, a făcut această declaraţie la un post american de televiziune, în timpul unei emisiuni în care a vorbit despre volumul ei de memorii, ”Inside Out: A Memoir”, lansat pe 24 septembrie.

Demi Moore, una dintre cele mai de succes actriţe din perioada anilor ’90, graţie rolurilor din filme precum ”Ghost”, ”A Few Good Men” şi ”Indecent Proposal”, a afirmat că a fost atacată de un bărbat mai în vârstă, care o cunoştea pe mama sa.

Într-un interviu difuzat în emisiunea ”Good Morning America”, actriţa i-a mărturisit prezentatoare Diane Sawyer că l-a găsit pe presupusul violator la ea acasă. Ea a povestit că după ce a fost violată, bărbatul i-a spus că mama ei i-o vânduse pentru suma de 500 de dolari, scrie Agerpres.

Citeste si...
Ashton Kutcher se iubeste cu cineva de varsta lui

Mama actriţei Demi Moore a fost alcoolică şi a murit în 1998. Întrebată dacă a crezut afirmaţia bărbatului, celebra actriţă a răspuns: ”În adâncul sufletului meu, nu. Nu cred că a fost o tranzacţie directă. Totuşi, ea i-a oferit acces şi m-a expus pericolului”.

Demi Moore i-a dedicat mamei sale acest volum de memorii, dar şi celor trei fiice pe care le are împreună cu cel de-al doilea soţ al ei, actorul Bruce Willis.

Demi Moore a afirmat, de asemenea, că la vârsta de 12 ani a salvat viaţa mamei sale, care a încercat să se sinucidă. ”Îmi aduc aminte cum mi-am folosit degetele, degete mici de copil, pentru a scoate din gura mamei pastilele pe care ea încerca să le înghită”, a dezvăluit actriţa.

Ea a fost căsătorită şi cu actorul Ashton Kutcher timp de opt ani, în perioada 2005 – 2013.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.