Delia se pare că își dorește să stea departe de scenă un an de zile. Motivul se pare să fie unul cât se poate de serios și de sensibil. După ce a cumpănit bine, artista se pare că își dorește să adopte un copil căruia să îi aibă de girjă. 

“Delia vrea sa se retraga din muzica un an. Dar ea nu ascunde acest lucru, a spus asta si intr-o emisiune la radio. Se gandeste sa adopte un copil, cu acte in regula, sa-l ia acasa. Are un suflet mare daca face asta. Si daca adopti un copil trebuie sa-ti petreci timpul cu el, asa ca e de inteles de ce isi doreste sa faca o pauza.

Citeste si...  PETRECERE în PSD, după ce Eduard Hellvig și-a denunțat propriul protocol semnat cu Parchetul Generla: Codrin Ștefănescu dă detalii

Ea nu are timp nici sa se odihneasca. Are enorm de multe concerte, filmari, evenimente, e cea mai tare artista in momentul in fata. De ani buni e in fata tuturor, nu e usor. Asta inseamna multa munca. Sau mai exact inseamna munca si atat, viata personala mai deloc. Dar si-a asumat.

Acum a venit timpul probabil sa ia o pauza. Inca nu a anuntat exact de cand va incepe aceasta pauza. Si in trecut a spus ca se retrage pentru o anumita perioada, dar n-a putut, tot a facut piese, tot a luat concerte. Are in sange muzica”, sustin surse din anturajul vedetei, potrivit wowbiz.ro.