Delia Matache a postat o fotografie pe contul său de socializare care a dezvăluit un mic secret și a fost observat imediat de fanii săi. Artista are in geanta o cutie cu lapte praf iar fanii au reaționat imediat punând tot felul de întrebări.
„Ce faci cu laptele praf?”
„Nu cred ca e lapte praf.”
„Nu cred ca il bea, e oribil la gust.”
”Oare e vreun semn?Aștepți un bebe?”

Acestea au fost cateva dintre reactiile fanilor, care nu au avut prea mult de asteptat, pentru ca vedeta le-a raspuns mai repede decat s-ar fi asteptat. „E lapte praf, da. Nu-l beau… E pentru pufuleti!”, le-a raspuns Delia fanilor, care au crezut pentru cateva minute ca vedeta se pregateste sa devina mamica.

Citeste si...  Delia, suparata la culme! Vezi ce replica emotionanta le-a dat curiosilor

Delia este casatorita cu omul de afaceri Razvan Munteanu din 2012. Desi au trecut 4 ani de atunci, vedeta nu are de gand sa faca un copil, in viitorul apropiat, asa cum chiar ea insasi a declarat:
”Treaba cu copilul ma enerveaza cam la fel de mult pe cat ii deranjeaza imigrantii pe extremistii de la noi. Acum recunosc ca nu a fost mereu aceeasi tema. Acum ceva vreme era: «tu cand te mariti ca trece timpul si o femeie nemaritată nu e o femeie implinita». Inainte de asta era: tu cand iti faci o cariera serioasa, ce e cu muzica asta, ca doar nu se castiga cine stie ce din ea si o femeie fara o carieră serioasa nu e o femeie implinita”, a marturisit Delia.3611261