În minivacanţa de Rusalii, Delia a continuat sa munceasca asa cum stie ea mai bine si cum are succces de atatia ani, desi potrivit calendarului ortodox, era o zi in care nimeni nu trebuia sa lucreze. Insa cum a canta este o pasiune si o mare placere pentru frumoasa si talentata Delia, concertele sustinute nu au insemnat pentru ea decat bucuria de a aduce lumina si voie buna in sufletele celor care au venit sa o vada si sa o asculte.

14-delia-satu-mare_6fc7246a00

Mai preocupata de actul artistic in sine decat de ideea de a face parada modei pe scena, Delia a făcut totusi senzaţie duminică seară printre tinerele participante la concursul “Miss Satu Mare” cu rochia ei roşie plină de paiete şi cu pantofii eleganti, cu tocuri ameţitoare. La final, cântăreaţa a mai stat printre fani cat sa faca poze cu ei si sa le dea autografe dupa care, in mare viteza, a pornit din nou la drum, de această dată spre Focşani, unde a cântat în Piaţa Unirii din oraş.

Citeste si...
Cum îl păcălea mama pe Fuego în fiecare an de ziua lui

Din păcate, timpul a fost scurt, iar Delia nu a mai avut timp să-şi schimbe ţinuta, ci a urcat pe scenă cu aceeaşi rochie, aceiaşi pantofi şi aceeaşi pălărie pe cap. Insa, valoarea ei este vocea superba, succesul ei tine de piesele interpretate si care sunt mereu apreciate, asa ca povestea cu schimbarea tinutei nu mai conteaza pentru nimeni.

14-delia-focsani_6672702ca6

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.