Delia e pe val, însă vedeta a mărturisit că toată această faimă de care se bucură vine la pachet cu mult stres. Delia a intrat în lumea mondenă în urmă cu douăzeci de ani, iar de atunci artista a avut parte de concerte, apariții la radio și multe proiecte tv în care a fost implicată.

Delia a povestit despre cele mai importante momente din cariera de artist, dar și despre viața personală, într-un interviu pentru viva.ro. Delia Matache și-a făcut un nume în acești ani, și se bucură de notorietate chiar de la începutul carierei.

„Cumva nici măcar în momentele în care nu am fost pe val sau când nu eram difuzată la radio, acum mulți ani, nu am simțit nicio diferență, pentru că eram un om activ profesional, la fel cum sunt și acum. Pot să spun că acum e puțin mai mult stres, asta e diferența. În rest, lumea m-a știut mereu, indiferent dacă am fost sau nu prezentă la radio. (…) Din punctul meu de vedere, nu există momente grele în showbiz, momentele grele sunt în viață, important e cum treci peste ele. Eu nu cred că există momente grele în showbiz, ce poate fi greu? Că nu ți-a mers o piesă cum te-ai fi așteptat sau nu s-a vândut un album suficient. Astea nu sunt momente grele. În artă, în meseria de artist, faci de plăcere lucruri, dacă plac publicului, e perfect, dacă nu, îți plac ție”, a declarat ea.

Citeste si...  Delia, la concertul de lux, cu hainele Loredanei Groza

Referitor la relația pe care o are cu soțul ei, Delia a avut de spus numai lucruri de bine, semn că ei se iubesc la fel de mult ca la început.

„Relația noastră a evoluat firesc, cam ca în majoritatea cazurilor. Nu am avut întâmplări nefericite, totul merge normal. Mi se pare că nu ne facem suficient de mult timp pentru noi și chiar aș vrea să mă ocup de acest aspect: să am mai mult timp liber și să călătoresc mai mult sau să stau degeaba mai mult. (râde) Nu știu în ce măsură pot, dar aceasta îmi este dorința. Asta trebuie să faci cât trăiești, să călătorești, nu trebuie să fii sluga nimănui, a niciunui sistem, a niciunui șef. Mi se pare că, dacă ai opțiunea aceasta, e sinucidere curată să nu o faci.”