Delia Matache a surprins pe toată lumea la concertul care a avut loc ep 5 decembrie și asta pentru că deși a anunțat că a investit o grămadă de bani în vestimentație, artista a apărut pe scenă cu haine îmbrăcate de Loredana Groza.

Multă lumea a recunoscut imediat ţinutele pe care le-au mai văzut în concertele Loredanei Groza. Nu este vorba de piese banale de vestimentație ci despre haine spectaculoase, care îţi rămân pe retină după ce le vezi prima oară. Vorbim aici despre corsetul cu umeri şi cu mărgele aplicate, pe care Loredana l-a purtat în 2015, în videoclipul piesei “Val după val“.

Delia l-a îmbrăcat luni seara, la Teatrul Naţional, însă a folosit varianta aurie. În rest, a fost i-den-tic! Un al doilea exemplu are în prim-plan cizmele Giuseppe Zanotti, modelul “Nevada cowboy”, care s-au vândut ca pâinea caldă în rândul vedetelor internaţionale, în ciuda preţului de 4.000 de dolari (16.000 de lei).

Citeste si...
Delia vorbește în PREMIERĂ despre dorința de a deveni MĂMICĂ

Le-am văzut în picioarele Loredanei pe 27 noiembrie, la concertul “Sentimente”, de la Sala Palatului. Solista le-a purtat cu ciorapi-plasă şi cu body roşu, strălucitor, iar apariţia a fost wow. Aceleaşi cizme le-a afişat şi Delia recent, pe reţeaua de socializare Instagram, alături de alte piese de valoare.

Tot în dressing-ul Deliei am remarcat şi o superbă geacă din cioburi de oglindă, care ne-a amintit imediat de rochia pe care Loredana a purtat-o în 2014, la “Vocea României”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.