Talentata solista Delia a starnit o groaza de controverse in clipa in care a lansat noua sa piesa care deja a strâns aproape 2 milioane de like-uri şi are toate şansele să devină hitul verii. Este vorba despre ultima melodie a Deliei,  intitulata sugestiv „Da, mamă”.
Delia-Matache--intr-o-tinuta-boho-sport--Hot-or-Not-
Succesul piesei este însă umbrit de un scandal. Artista este acuzată pe de o parte de plagiat şi pe de alta că, prin versurile melodiei, încurajează consumul de alcool. „Da, mamă, sunt beată, pentru că altfel nu îl pot uita şi n-am nevoie de iertarea ta. Nu spune că n-ai fost şi tu aşa cândva. Nu plâng acum. Mi-a fost destul şi o să uit iubirea lui şi o să beau”, aşa sună refrenul piesei „Da, mamă” a Deliei. Versurile piesei au fost amplu comentate, însă Delia spune că nu este nimic deplasat în mesajul melodiei. „M-am gandit că într-o piesă e ca la o piesă de teatru, joci un rol sau spui o poveste, nu-i o chestie care să deranjeze pe nimeni cu nimic. In ceea ce priveste treaba cu consumul de alcool, avem piese în repertoriul românesc, slava Domnului, de la „Bun îi vinul…” şi „Aş mai bea un păhărel”.
 
Nu înţeleg care e problema”, a spus Delia, la Antena 1. Piesa „Da, mamă” a fost criticată şi pentru că seamănă izbitor cu o melodie interpetată de Eminem. Un absolvent al Conservatorului a comparat partiturile celor două piese şi susţine că din punct de vedere armonic, nu au legătură, dar că primele două fraze ale refrenului sunt destul de asemănătoare. Asta nu înseamnă însă că piesa a fost copiată, a conchis specialistul. Nici Horia Moculescu nu a fost de acord cu aceste acuzatii, ba chiar a marturisit ca Delia se afla printre preferintele sale, catalogand-o ca fiind talentata, serioasa si cu o voce foate buna.
Citeste si...
Marius Moga organizeaza o tabara pentru tinerii talentati. Afla cum te poti inscrie!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.