Delia este una dintre artistele tinerei generatii care se bucura de un real si constant succes. Cu toate acestea, nu e nici ea scutita de anumite neplaceri tipice lumii muzicale. Astfel, ultima piesa a artistei, „Inimi desenate”, a starnit adevarate controverse. Cei de la Kazibo, care au compus melodia, au primit astazi cea de-a doua acuzatie de plagiat a hit-ului, al carui videoclip deja a strans patru milioane de vizualizari pe internet.
 
Delia implicata intr-un scandal de plagiat
 
Luna trecuta insa, Delia a fost acuzata de plagiat, iar cea care sustine ca linia melodica ii apartine provine din Germania, are 35 de ani, se numeste Jeanette Bierermann, si este o cantareata consacrata, avand concerte in toata Europa. Atunci, compozitorii melodiei, cei doi baieti de la Kazibo au ripostat imediat si s-au aparat, spunand ca nu auzisera pana atunci de piesa acestei nemtoaice si ca nu se poate pune problema de un furt al liniei melodice si, in cel mai rau caz,  doar de o asemanare. Avocatii lui Jeanette Bierermann insa, nemti rigizi, vor sa ia masuri legale impotriva Deliei,  au luat deja legatura cu casa de discuri si vor veni in Romania insotiti de avocati. Sunt dispusi sa mearga pana in panzele albe, considerand ca Delia nu are voie sa cante melodia.
 
Daca este adevarat, vina apartine celor de la Kazibo, care i-au compus piesa. Delia nu poate fi implicata insa in acest scandal decat in situatia in care ar fi stiut de aceasta asemanare si ar fi mers mai departe cu lasnarea piesei si a videoclipului „Inimi desenate”. Ramane de vazut care va fi deznodamantul….
Citeste si...
Valentina Pelinel dezamagita de intalnirea cu actuala iubita a lui Boureanu