delia_dd9a13”Da, Mamă, sunt femeie, pentru că altfel eram bărbat! Și copilul meu trebuie să fie băiat. Îmi e teamă de încă o femeie pe lumea asta complicată. Adevărul e că îmi e frică de femei. Poate pentru că am avut mereu prieteni care nu erau femei. Prieteni fără menstruație, cum ar veni. Dar tot mă încearcă un gând că în proporție de 69% sunt bărbat. Așa mă simt câteodată. Conduc ca un bărbat, mai bine decât un bărbat chiar. Înfulec mai repede ca un bărbat sau mai repede ca băieții din trupă, măcar. Și nu îmi plac prințesicile.

Da. Nu îmi plac. Prințesicile astea care sunt un fel de prințese mai mici sau mai mari, fete răsfățate și plângăcioase, manierate ostentativ, ipohondre, victime în șosețele roz cu dantelă albă. Fete care toată viața lor sunt la regim. Fete plictisitoare cu care nu poți urca niciodată pe Jepii Mici, pentru că încă nu au asfaltat ăștia ca să meargă ele cu tocuri.

Citeste si...  O femeie îi sărută mâna Deliei

Mamă, ai crescut un băiețel! Ce să facem acum? Și ca să nu uit. Am în posesie o pereche de cojones. Le port mereu cu mândrie. Așa că: Da, mamă! Am coaie, atunci când e nevoie”, a scris Delia pe sereniti.ro, in rubrica „Nevrozele noastre”.