Atacurile din ultima perioadă ale lui Victor Ponta la adresa lui Liviu Dragnea nu au rămas netaxate de către colegii de partid . Ponta prevede că PSD nu va avea un viitor prea bun sub conducerea actualului președinte și avertizează că partidul are ”un „Carmaci” care e mai preocupat de aruncarea celorlati peste bord decat de ajungerea in siguranta la mal!”.

Fostul șef al PSD a primit replici peste replici, iar Gabriela Firea, fostă purtătoare de cuvânt a alianței PSD-UNPR- PC, a spus, la Antena 3, că Ponta e ”un coleg rătăcit”. Ea îi transmite fotului său șef că dacă pleacă din partid, nu va beneficia de același suport pe care îl primește de la social-democrați.

”E ca un coleg rătăcit. Mă feresc de replicile acide. El îi ajută pe adversarii noștri, dându-le muniție. Să redevină omul de echipă pe care îl știu, omul de construcție. Să își aducă aminte că nu a fost dat afară din partid, nu a fost decapitat. El ne-a anunțat pe Facebook că renunță la poziția de președinte al PSD. Și actualul președinte, Liviu Dragnea, a aflat tot de pe Facebook. Nu a fost lichidat politic, ca alți lideri ai PSD, prin coaliții obscure. A fost un copil răsfățat, pentru că are calități umane și politicie și ar trebui să înțeleagă că acest partid i-a oferit maximum din cât putea să îi ofere. Are anumite responsabilitități și trebui să fie aproape de noi. Nu va fi apreciat în afara PSD mai mult decât o facem noi. Are un loc important în familia pesedistă. În afara partidului nu va beneficia de aceeași apreciere, solidaritate. Să devină mai dornic de colaborare cu noi, să aibă o relație bună cu Liviu Dragnea.”, a declarat Firea.

Citeste si...
Dezvăluire bombă: Medicii au descoperit o sârmă de 3 cm în colonul Gabrielei Firea

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.