Președintele ales al României și-a lansat la Târgul de Carte „Gaudeamus” prima sa carte, ce prezintă o autobiografie, menită să scoată la iveală câteva aspecte din parcursul său profesional.

618x347_1416559232b16a6a44

Deși susține că este „nesanzațional” și că nu-și arogă merite literare, Iohannis a înregistrat un succes uriaș, la lansare fiind vândute peste 5000 de exemplare, fiecare fiind semnat de către președinte.

În paginile volumului „Pas cu pas”, Iohannis a înșirat câteva rânduri cu privire la opinia sa în legătură cu regimul comunist și cu dictatorul Nicolae Ceaușescu, pe care îl numește „toxic”.

”Sunt un anticomunist convins şi cred ca Ceauşescu a fost unul dintre cei mai toxici români”, spune preşedintele ales al României, Klaus Iohannis, scrie evz.ro.

Klaus Iohannis se descrie în carte ca un anticomunist convins. ”Şi eu, şi prietenii, şi colegii mei de şcoală îi detestam pur şi simplu pe comunişti şi întregul lor sistem”, spune Iohannis în cartea sa. Acesta adaugă însă că nu poate spune despre el că a fost in disident anticomunist.

Citeste si...
Andra şi Măruţă şi-au făcut planuri pentru Anul Nou