E dependent de femei dar nu poate fi fidel. Desi, in general, se spune ca un barbat nu imprumuta niciodata femeia sau masina, iata ca F. Charm face exceptie! El considera ca, pe primul loc sunt prietenii, si cu ei imparte absolut orice!

61548556

F. Charm se bucura de un real succes pe piata muzicala, iar melodiile lui sunt pe buzele tuturor. Cantaretul are mare lipici la public mai ales pentru ca este un tip extrem de glumet care e in stare sa faca poante chiar si despre el, fara a se teme ca poate pica in penibil. Reporterii CANCAN.ro i-au facut o vizita la studio, iar interviul realizat este unul de-a dreptul savuros. F. Intr-un puseu de sinceritate, solistul ne-a marturisit ca, pe primul loc in viata lui se afla prietenii, cei cu care imparte orice… chiar si femeile:

„Ce vrei sa-ti spun, daca iau femeile si le dau prietenilor mei, daca share-uiesc, ca pe Facebook? Prietenii sunt cei mai importanti, dupa cariera. De obieci da, share-uiesc cu ei cam tot. Avem noi un loc misto, are tapet verde. Avem rapirea din serai pe perete. Ai vazut ca doi rapesc una, e clar ca o share-uiesc”, ne-a declarat artistul.

61569058

F. Charm are mare grija atunci cand isi alege hainele, atat cele de scena cat si cele de zi cu zi, si recunoaste ca cea care il consiliaza in aceasta privinta este o femeie, dar nu vreo iubita, ci chiar mama lui. „Mama este stilistul meu. Imi iau mereu hainele in brate si o intreb pe ea cu ce sa ma imbrac. Ii trimit poze pe mobil cu hainele, ca nu locuim impreuna”, ne-a mai spus F. Charm.

F. Charm si-a dorit dintotdeauna sa devina cantaret, insa putini stiu ca artistul a fost la un pas de a se face medic. A renuntat, insa, si s-a concentrat 100% pe muzica dupa ce a facut practica la morga: „Sincer, mergeam mai mult la examene, n-am prea trecut pe la scoala. Imi amintesc ca am facut si practica la morga, anatomie pe cadavre si ne spuneau cauzele mortii. Am mers doar doua saptamani, ca apoi m-au luat cosmarurile. Incercam mereu sa fentez orele si ma duceam la studio sa-mi vad de ale mele”, ne-a spus cantaretul.

Citeste si...
Uluitor! Un braşovean a inventat ceva neaşteptat