Gheorghe Halmaga, vasluianul care si-a batut fetele si le-a umilit in ultimul hal chiar in timp ce era filmat cu un telefon mobil, a primit interdictie sa se mai apropie de copiii luni, timp de sase luni!

Un caz care a socat Romania, in urma cu trei luni, a luat o intorsatura incredibila dupa ce ce doua surori de 14, respectiv 15 ani, si-au reclamat tatal la Politie pentru ca sunt maltratate. Ca sa fie sigure ca de data asta vor fi ascultate, copilele l-au inregistrat in timp ce le batea fara mila si le umilea.

Filmul a ingrozit toate autoritatile, insa, chiar si-asa, soarta pe care copiii au avut-o dupa difuzarea imaginilor nu este deloc buna.
“Tatal a primit interdicitie sa se apropie de copii, care este valabila timp de sase luni. Dupa aceasta perioada situatia va fi reevaluata si se va decide daca va fi prelungita masura, sau se va cere decaderea din drepturi a tatalui. Fapt ce pana acum nu a fost solicitat. Toti cei trei copii au beneficiat de consultant psihologica, iar acum se afla in grija unei rude”, a precizat un reprezentant al DGASPC Vaslui.

Dupa toate astea, mama copiilor, care este plecata de un an de zile la munca, in Italia, nu s-a intors acasa la micuti. De fapt, mama a fost si motivul pentru care tatal si-a maltrat copiii in acel hal, nervos, spune el, ca sotia a inaintat actiune de divort.

Copiii au avut insa suficienta putere, dar si inspiratie, sa filmeze bataia crunta pe care au primit-o cu un telefon mobil.
Gheorghe Halmaga a fost cercetat atunci de catre Politisti pentru rele tratamente aplicate minorului, insa singura pedeapsa primita a fost aceea de a nu-si putea vedea copiii.

Citeste si...
Connect-R, încurajat de fosta iubită după divorţ