Richard Plepler, preşedintele HBO, a anunţat joi că va părăsi compania după aproximativ 28 de ani, scrie CNN, conform news.ro.

Plepler nu a expus motivele plecării lui, dar a transmis într-un e-mail amplu trimis echipei sale că „este momentul potrivit pentru mine să fac asta”.

Vestea vine după câteva zile după ce o curte de apel a hotărât în favoarea cumpărării companiei-mame a HBO, WarnerMedia, cunoscută în trecut ca Time Warner, din care face parte şi CNN, de către AT&T.

„A fost o adevărată bucurie în viaţa mea profesională să fac această călătorie cu voi atâţia ani. Şi marea onoare a vieţii mele profesionale să fiu CEO-ul vostru”, a scris Plepler în memo. „Nu am cuvinte să îmi exprim recunoştinţa pentru susţinerea şi talentul care au făcut posibil succesul nostru. Este suficient să spun, dragostea mea pentru acest loc şi pentru voi, toţi, este parte din mine şi va dura o viaţă”.

Citeste si...
David Beckham are o avere impresionantă şi este viitor socru

Plepler a mai precizat că l-a informat pe John Stankey, directorul executiv al WarnerMedia, că va lucra îndeaproape cu el pentru a asigura o tranziţie unitară.

Viitorul HBO ca parte a AT&T a fost subiectul a numeroase speculaţii de la fuziunea AT&T-Time Warner de vara trecută. HBO este o parte cheie a strategiei companiei de telecomunicaţii de a depăşi alţi giganţi din industria de divertisment, precum Netflix şi Disney+.

În acest sens, conducerea AT&T şi-a exprimat dorinţa de a intensifica producţia proprie în cadrul Companiei.

WarnerMedia a anunţat că plănuieşte lansarea propriului serviciu de streaming care să fie vândut direct consumatorilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.