Isus, Fecioara Maria sau Cina cea de taină sunt o parte din tatuajele cu temă religioasă, preferate de români.

tatuaje_religioase1_620x400_41435300

Tatuajele au ajuns să fie văzute ca o nouă metodă de “înfrumuseţare” de către tineri. Mulţi dintre cei care decid sa-şi facă un tatuaj o fac şi pentru a-şi arăta credinţa şi îşi aplică pe diferite părţi ale corpului desene sau expresii cu tematică religioasă, scrie redesteptarea.ro.

La Lugoj funcţionează un salon de tatuaje. Reprezentanţii acestuia susţin că numărul persoanelor care îşi fac tatuaje este în creştere. „Tatuajele sunt cerute pe categorii de vârstă. Cei tineri vor multe lucruri văzute la vedete, cei mai trecuţi prin viaţă vin cu desene proprii, descărcate de pe google sau alte reţele de socializare, iar categoria persoanelor în vârstă se tatuează cosmetic: sprâncene, contur la ochi şi buze. Cele mai cerute tatuaje sunt cele cu înscrisuri şi se poartă foarte mult cele alb-negru, pentru culoare este mult de muncă şi destul de scump. De asemenea, tatuajele religioase sunt la mare căutare”, spune Gaby, de la salonul Tattoo Gaby Ink din Lugoj.

Printre lugojenii care şi-au tatuat scene cu tematică religioasă se numără şi Robert Papp, luptător în cadrul secţiei de lupte greco-romane a Clubului Sportiv Municipal Lugoj.

„Este primul meu tatuaj şi sunt foarte mândru de el. Nu m-a determinat nimic să-l fac, pur şi simplu mi-a plăcut, am zis că e ceva frumos şi trebuie să-l am. L-am găsit pe Gaby, care a lucrat la el timp de cinci zile, cam 4-5 ore pe zi. Rezultatul a fost pe măsura aşteptărilor mele, am fost şi sunt foarte mulţumit de el. Pe viitor, mă gândesc să-mi mai fac tatuaje, dar nu sunt sigur dacă vor fi cu temă religioasă sau nu”, a spus Robert Papp.

Citeste si...  13 secrete pe care trebuie sa le stii despre penisul iubitului tau.