colectiv_incendiu_12_29858500Cuvintele nu pot exprima îndeajuns tragedia pe care o lasă în urmă clubul Colectiv. Morţi, mulţi, răniţi, mulţi, spaimă, durere şi groază în milioane de suflete. Jurnalista Antena 3 Oana Matei are soţul rănit, pe Cristian Matei, în spitalul Bagdasar Arseni. Ea a publicat pe pagina sa de socializare:

„De zece zile simt gust de cenuşă în gură. Gust negru de frică. De zece zile învăţ să trăiesc acum, cu teama că tot ce amân rămâne netrăit. Şi toate cuvintele înghiţite într-o viaţă rămân nerostiste.

De zece zile viaţa mi-a fost schimbată în câteva secunde de evenimente care nu au legătură cu mine. De zece zile am învăţat că pot mult timp după ce am spus că nu mai pot. Că un cuvânt poate să-şi dea putere sau te poate îngropa definitiv. De zece zile am învăţat să mă bucur de lucruri mărunte: de imaginea ma oglindită în retina lui sau de o mână întinsă. De zece zile am învăţat lucruri pe care nu mi-aş fi dorit niciodată să le ştiu. Şi cuvinte complicate care descriu intervenţii medicale şi mai complicate. De zece zile văd oameni uniţi într-o solidaritate fantastică. Dar a fost nevoie de o dramă pentru asta. De zece zile plâng şi sper alături de oameni pe care nu i-am cunoscut niciodată. Pentru că poveste lor e şi povestea mea”, a scris Oana Matei.

Citeste si...  PROGNOZA METEO.