Daniela Crudu a fost agresată de o femeie, acum mai bine de 10 ani. “Daniela Crudu şi-a atras multe antipatii din partea repezentantelor sexului frumos, odată cu apariţia pe micul ecran. Recent, chiar în noaptea dintre ani, apetisantul manechin a fost implicat într-un conflict care s-a lăsat cu înjurături şi cu pahare sparte, în Club Bamboo din Capitală, din pricina unei femei geloase. Totul a început în momentul în care o tânără însoţită de iubitul ei au venit la masa la care se afla Daniela, pentru a saluta o cunoştinţă comună.”, relata Libertatea în ianuarie 2009. (vezi câţi bani cerea Daniela Crudu pentru o noapte de sex)

“Femeia respectivă a început să ţipe la Daniela şi să-i spună: «Fă, ce te uiţi la iubitul meu», după care a scuipat-o. Evident, Daniela, care se afla la petrecere cu iubitul ei şi nicidecum la agăţat, a ripostat. Cele două au început să se certe, tânăra aruncându- i Danielei un pahar cu şampanie pe rochie, după care aceasta s-a văzut nevoită să se apere şi i-a întors gestul. Bodyguarzii, care au intervenit la timp, i-au luat de la masă pe certăreţii respectivi”, ne-a mărturisit o sursă apropiată vedetei. După incident, frumoasa Daniela Crudu şi prietenii ei şi-au continuat distracţia până dimineaţă”, s-a mai scris despre incident.

Citeste si...  Accident grav : Un sofer a adormit la volan si a facut 4 victime

Daniela Crudu a fost agresată de o femeie. Fostul iubit îi stingea ţigări pe faţă
Daniela Crudu a fost bătută de iubitul ei, croatul Seco Dubravko. Ea a ajuns de urgență la spital în dimineața zilei de duminică, 9 februarie 2020, cu multiple traumatisme, mai ales în zona capului. Cu mâinile și picioarele făcute praf, bătută cu sălbăticie, Daniela Crudu a ajuns, de Urgență, la Unitatea de Primiri Urgențe de la Spitalul Universitar din Capitală. Ulterior, ea a fost externată, dar nu a făcut plângere penală împotriva agresorului ei.

Daniela a fost victima violenţei şi în timpul relaţiei cu fotbalistul Mihai Costea. ”Când vezi că ea suferă și că ei îi este frică de Mihai Costea o înțelegi. Nu te mai gândești la contract sau la alte lucruri. Costea era de o gelozie oarbă. O bătea, îi stingea țigări pe față și vorbea non stop cu el la telefon. O punea să își filmeze mașina când pleca de la emisie să vadă că e singură”, povestea un coleg de televiziune cu Daniela Crudu, în urmă cu câțiva ani.