Ion Cristoiu dezvăluie planurile secrete pe care le-ar avea cei de la DNA. Deși sunt secrete, se pare că Ion Cristoiu le-a aflat…
Acum, jurnalistul a găsit de cuviință să-l atace pe Liviu Dragnea pentru faptul că nu a intervenit cum ar fi trebuit după dezvăluirile lui Sebastian Ghiţă şi spune că trecerea pe linie moartă a lui Vasile Blaga e doar o strategie.

„Dezvăluirile în legătură cu campania electorală a lui Traian Băsescu şi dezvăluirile lui Sebastian Ghiţă ar da apă la moară PSD. Liviu Dragnea nu a spus nimic de Laura Codruţa Kovesi. Faptul că Dragnea a spus o gogomănie despre Sebastian Ghiţă este limpede că urma să aibă loc şi ceva cu Vasile Blaga. V-am luat pe voi şi acum luăm şi de la ăştia.”, a spus Cristoiu.

Mai mult, jurnalistul spune că alegerile parlamentare nu ar mai trebui să aibă loc. Totul duce spre un guvern de uniune naţională, PSD-PNL. Victor Ponta nu prinde nici el lista la parlamentare, spune Cristoiu, convins că DNA nu îl va lăsa pe fostul premier să candideze.

Citeste si...  Ion Cristoiu: Tăriceanu nu va candida la Cotroceni. Ia predat ştafeta lui Mircea Diaconu

„Înţelegerea e făcută şi mergem degeaba la vot. PNL şi PSD vor face guvern împreună. Domnul Liviu Dragnea va fi bucuros să aibă PSD la putere şi nu în opoziţie şi hăituit. PSD prin Liviu Dragnea nu sancţionează niciun derapaj al puterii. România nu are nicio opoziţie.

După aceste alegeri, vom avea o clasă politică de maici. Orice politician din România, chiar şi cei săraci au fost obligaţi să aducă bani pentru partid. Nu se vor lăsa până nu îl scot şi pe Ponta. Nu îl văd candidând în acest an. Îi fac 10 dosare, văd ei.”, a mai spus Cristoiu.