Melania Trump, soția magnatului Donald Trump are toate șansele să devină ”Prima Domană” a Americii după numărarea voturilor.
Melania, fotomodel de meserie, s-a născut în fosta Iugoslavie și este cu 24 de ani mai tânără decât el.

Melania Trump are 45 de ani și este căsătorită cu Donald Trump de 11 ani. Se pare că doamna Trump a fost înainte să-l cunoască pe magnat amanta mai multor bogătași americani. Melania Trump, născută ca Melanija Knavs, nume germanizat ca Melania Knauss, probabil viitoarea Primă Doamnă a SUA a copilărit într-un jalnic bloc comunist din orașul Sevnica, din spațiul fostei Iugoslavie, pe vremea lui Josip Tito.

Tatăl Melaniei Trump, Viktor Knavs, a fost membru în Partidul Comunist al Sloveniei și se ocupa cu vânzarea de automobile construite de fabricile de stat. Amalika Ulcnik, mama Melaniei, provenea din satul Raka lucra la o fabrică de confecții pentru copii din orașul Sevnica. Melania mai are o soră și un frate mai mare, ambii vitregi.

Melania Trump s-a făcut remarcată ca fotomodel încă de la vârsta de 16 ani iar un an mai târziu avea să pozeze pentru Stane Jerko, unul dintre fotografii renumiți din lumea modei din Slovenia. La vârsta de 18 ani, Melania a semnat primul ei contract profesionist de fotomodel cu o casă de modă din Milano.

Acela a fost momentul în care Melania a devenit renumită în lumea modelingului, apărând pe coperțile mai multor reviste celebre, precum Harper’s Bazaar (Bulgaria), New York Magazine, Allure și Vanity Fair (Italia). În anul 2000 a apărut pe coperta revistei Sports Illustrated Swimsuit Issue și a semnat un contract cu agenția de modeling finanțată de Donald Trump.

Citeste si...
Mircea Lucescu, demis de turci. Vezi ce avere a acumulat acolo

Melania și Donald s-au cunoscut la o petrecere ținută în New York, după Săptămâna Modei, în toamna anului 1998. Donald Trump avea, atunci, 52 de ani iar Melania Krauss doar 28. Era tot ceea ce își dorea Donald: o brunetă înaltă, frumoasă, cu picioare lungi, potrivit click.ro. „Nu știam foarte multe despre el. Aveam viața mea, lumea mea.” La acea petrecere, Donald Trump venise însoțit însă, atunci când a văzut-o pe Melania, și-a trimis partenera până la toaletă pentru a putea avea câteva minute în compania frumoasei brunete.

Melania a pozat goală în anul 2001 pentru revista GQ în avionul mogulului. Din acea zi, viața ei s-a schimbat radical. După ce s-au logodit în 2004, cei doi s-au căsătorit pe 22 ianuarie 2005. Petrecerea a avut loc la domeniul miliardarului Mar-a-Lago care are o suprafață de 1.6 kilometri pătrați. A purtat o rochie creată de Christian Dior în valoare de 200,000 de euro și astfel a pășit în lumea grandioasă a lui Donald Trump.

În 2006, Melania a dat naștere unui băiat, numit Barron William Trump. Donald a sugerat primul prenume și Melania numele său mijlociu. Micul Barron a avut propria cameră în celebrul Trump Tower din Manhattan. El juca golf cu tatăl său și este, de asemenea, vorbitor fluent în limba Slovenă și în franceză.

Viitorul candidat republican la alegerile prezidențiale din SUA a fost acuzat deseori pentru comentariile sale sexiste. Însă, Melania, avea să-și descrie mariajul în cele mai pastelate culori. „Vă spun că nu este rasist și nu că ne-am fi certat vreodată, dar noi niciodată nu ne-am contrazis. Pur și simplu suntem compatibili și ne înțelegem din priviri”.