Li Na, jucătoarea din China care a rămas în istoria tenisului prin două turnee de Grand Slam câştigate, a dovedit încă o dată că are un simţ al umorului deosebit.

Li Na, jucătoarea din China învingătoare la Australian Open şi Roland Garros, sportiva asiatică a rămas în memoria colectivă prin glumele pe care le reuşeşte.

Multe dintre acestea l-au avut ca subiect chiar pe soţul său, Jiang Shan, cel care i-a fost antrenor până în 2012. Ultima a fost făcută chiar la finalul săptămânii. Întrebată cum se descurcă după ce a renunţat la sportul alb, fosta sportivă, care între timp a intrat în Tennis Hall of Fame, a oferit o replică amuzantă.

Sunt cinci ani de când m-am retras. În timpul acesta, am născut de două ori. E grozav. Din păcate, am acelaşi soţ”, a glumit Na Li.

Alte replici celebre care l-au implicat pe Jiang Shan, soţul său
– După ce a învins-o pe Caroline Wozniacki la Australian Open 2011, la conferinţa de presă Li Na s-a plâns că soţul ei sforăie şi a uitat de aniversarea lor. Evident, în glumă. Tot în glumă, a spus că acesta e mai interesat de premiul pe care umrează să îl câştige decât de performanţa în sine;

Citeste si...  Orban, moment de sinceritate: Vin vremuri grele, vom strangem cureaua

– După o înfrângere cu Clijsters, tot în 2011, a vorbit din nou de relaţia specială pe care o are cu soţul ei. „Am făcut o mulţime de glume pe seama lui. Dar nu contează dacă e gras sau slab, frumos sau urât, îl voi urma întotdeauna şi îl voi iubi mereu”;

– La finalul finalei de la Australian Open 2014, în care s-a impus în faţa Dominicăi Cibulkova, chinezoaica a vorbit din nou de soţul său. „Eşti un tip drăguţ. Şi eşti foarte norocos că m-ai găsit pe mine”.