Ianţu, Liptak şi Wilmark au ajuns simpli telespectatori!

andreea-liptak

Ianţu, Liptak şi Wilmark au rămas fără joburile de la TV. Unii au sfidat principiile televiziunii pentru care semnaseră un contract, alţii au încercat, pur şi simplu să se dezvolte „extra”, existând, de asemenea, şi cazuri în care vedeta nu a mai fost considerată „utilă” postului. Şi lista e lungă, dacă e să te gândeşti la Ioana Moldovan, Mihai Bendeac sau Mircea Solcanu şi mulţi alţii…

Colaborarea Andreei Liptak cu PRO TV a încetat în mai 2012, când s-a descoperit implicarea ei într-un joc piramidal cu produse cosmetice şi aparatură medicală scumpă. Se pare că de atunci, fosta prezentatoare a ştirilor şi soţul ei, Răzvan Spiridon, care a făcut carieră tot în televiziune cu ani în urmă, câştigă bani din aceeaşi afacere controversată.

wilmark.jpg

Anul trecut, în octombrie, Wilmark a fost dat afară din juriul “Dansez pentru tine” cu doar câteva ore înainte de începerea celui de-al 14-lea sezon. Motivul: a participat la o emisiune de la o televiziune concurentă. Wilmark n-a plâns prea mult după cei 8.000 de euro de care a fost văduvit (atât se zvoneşte că ar fi luat pe sezon) şi s-a dedicat 100% afacerilor de familie, care-i aduc bani frumoşi: o şcoală de dans şi o agenţie de organizări de evenimente.

virgil-iantu.jpg

Virgil Ianţu face bani chiar şi stând degeaba. De când Kanal D a renunţat, în urmă cu un an, la emisiunea “Vrei să fii milionar?”, pe care el o prezenta, Ianţu a devenit imaginea unui cunoscut producător de băuturi alcoolice şi câştigă bani frumuşei din desenele animate, pentru care îşi împrumută vocea inconfundabilă. Se zvoneşte însă că şi-ar pregăti revenirea pe sticlă, la televiziunea care l-a consacrat, Prima TV. La fel ca Mihai Bendeac, care a fost dat afară de la Antena 1.

 

 

Citeste si...  Lady Gaga, pe lista neagra a lui Akon!