Odată realizată construcția casei, partea cea mai dificilă nu se poate spune că a trecut. Urmează o nouă etapă, de altfel foarte importantă pentru bunăstarea, confortul și aspectul vizual – cea de amenajare.

De asemenea, poate fi o etapă în care costurile se pot ridica la sume importante de bani, motiv pentru care această investiție trebuie să se realizeze cu mare atenție și să se cântărească foarte atent fiecare decizie luată.

Ca proprietar ce vrea să amenajeze spațiul de acasă, ori poate să completeze sau să redecoreze, variantele din care se poate alege sunt diverse, asta e o certitudine. Magazinele de mobilier sunt numeroase, iar gamele la fel.

Care este cea mai bună soluție? Ei bine, mobilierul la comandă pare să fie cea mai bună alegere, însă nu e chiar atât de ușor cum pare. De ce? Motivul e faptul că trebuie să se aleagă foarte atent producătorul mobilei, seriozitatea și profesionalismul de care dă dovadă fiind factori importanți pentru ca rezultatul să fie cel scontat.

Unul dintre cele mai importante nume în acest domeniu este www.prodesignart.ro, echipă ce are în spate o experiență de peste 8 ani în ceea ce privește realizarea mobilierului la comandă. Acest aspect e crucial pentru ca produsul final să fie executat perfect și pe dorința clienților.

Totodată, echipa ce a fost menționată în rândurile de mai sus se remarcă și prin tehnicile folosite în întregul proces, din care precizăm proiectarea 3D, alături de mateirale, finisaje și accesorii înalt calitative.

La ce ajută toate acestea? În primul rând se poate vedea mult mai clar cum va arăta corpul de mobilier, se pot face modificări astfel încât să fie 100% ceea ce se dorește, iar pe urmă asigură simplitate în procesul efectiv de realizare, timpul de execuție fiind unul mult scurtat datorită tehnologiei.

Mobilier pentru orice spațiu și pentru oricine

Aruncând o privire pe site-ul www.prodesignart.ro se poate remarca foarte ușor faptul că se acoperă o gamă completă de produse, categoriile principale fiind de altfel reprezentate de mobila pentru casă, cea pentru spațiile office, dar și altele, precum canapelele, fotoliile, scaunele, mesele, saltelele, ușile glisante ori electrocascnicele.

Citeste si...  Palatul Noblesse - locul de întâlnire al designului, artelor, luxului și evenimentelor speciale

Care este marele avantaj din acest punct de vedere? Acoperind o paletă variată de produse se poate mobila cu ușurință întreaga casă, nefiind necesar a se cumpăra din mai multe locuri, fapt ce ar complica foarte mult întregul proces, s-ar putea ivi probleme datorită nuanțelor diferite de stil sau alte aspecte asemănătoare.

Efectuarea măsurătorilor

Pornind de la o idee se naște un întreg concept, însă acesta trebuie să fie adaptat în conformitate cu spațiul de care se dispune. E o certitudine acest lucru, iar dacă nu se face cu atenție poate avea rezultate nedorite, precum aglomerarea spațiului, senzația de disconfort, ori poate chiar invers – să rămână foarte mult spațiu neacoperit, ceea ce e la fel de neplăcut.

Așadar, soluția constă în efecutarea unor măsurători atente, precise, executate cu profesionalism – fiind un serviciu ce poate fi realizat chiar de către specialiștii prodesignart.ro în mod gratuit, pe baza a căror rezultate se va genera și o schiță.

Care este durata de execuție a mobilierului?

Când vine vorba de alegerea unui producător de mobilă s-a mai menționat că seriozitatea e un aspect foarte important. Cum se poate aceasta dovedi? Simplu – prin respectarea termenelor limită de execuție.

În acest sens, experții prodesignart.ro menționează că mobila se execută într-o perioadă cuprinsă între 7 și 30 zile, asta după ce s-a stabilit cu exactitate tipul de lucrare și s-a achitat avansul.

Transportul – un serviciu de finețe

E un lucru absolut cunoscut că mobila e sensibilă șocurilor mecanice, motiv pentru care trebuie să existe o atenție sporită în ceea ce privește procesul de transport și manipulare a corpurilor respective.

Referitor la acest detaliu, ProDesignArt asigură cele mai bune condiții, iar pe lângă acest lucru se evidențiează și perioada de garanție pentru mobilierul cumpărat, care este de 24 luni.

Ca și concluzie, să cumperi mobilă la comandă e o soluție ideală pentru a oferi magie spațiului interior, mai ales că se poate personaliza în funcție de gust, buzunar și nevoi. Mai multe informații pot fi obținute chiar direct de pe site-ul www.prodesignart.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.