Circ la o întâlnire a trupei Phoenix. „Vrei să te bat?! Acu’ îţi sparg o sticlă în cap!”

Nicu CovaciNicu Covaci, liderul trupei Phoenix, a fost nevoit sa intervină în urmă cu câteva zile pentru a-şi calma doi prieteni care mai aveau puţin şi se luau la pumni într-un restaurant.

Nicu Covaci a luat masa, la începutul săptămânii trecute, la un restaurant din Bucureşti împreună cu mai multe persoane, printre care cântăreţul Bogdan Munteniţă, Dzidek Marcinkiewicz, colegul său de trupă, şi Mohi, cel care i-a fost la un moment dat impresar.

Ajunşi la restaurant s-au aşezat la masă şi au început să comande. Au mâncat, au băut şi s-au simţit bine până când Munteniţă şi Mohi au început să se certe.

Bogdan Muntenita şi-a adus aminte că avea nişte probleme nerezolvate cu impresarul, aşa că a început să-i reproşeze acestuia diferite lucruri. „Eu vorbeam de altceva, ce nu înţelegi? Nu vreau să te bat. Sau vrei? Îţi sparg o sticlă în cap. Sau laptopul”, îi spunea cântăreţul lui Mohi pe un ton ridicat, astfel încât conversaţia a putut fi auzită şi de ceilalţi clienţi ai localului.

Pentru că scandalul tindea să ia amploare, Nicu Covaci s-a aşezat lângă cei doi pentru a-i potoli. A luat chiar şi o “pernă” de pe scaun şi i-a dat cu ea în cap lui Munteniţă, iar acesta s-a mai calmat pentru câteva minute.

Lângă cei doi certăreţi a venit şi Dzidek Marcinkiewicz, cel care cântă la clape în Phoenix, şi a început să glumească cu aceştia, sperând că nu vor continua să se dea în spectacol.

Însă, Munteniţă a început să-l înjure pe Mohi, iar unele cuvinte nu pot fi reproduse. “Handicapatule, panaramă ce eşti. Pleacă acasă acum, marş acasş”, îi spunea el impresarului, iar acesta nu comenta. Cântăreţul era din ce în ce mai pornit împotriva lui Mohi, iar cei care se aflau în local se uitau la cei doi, neînţelegând ce se întâmplă.

Cel care a salvat situţtia şi a prevenit o bătaie între cei doi a fost Nicu Covaci. Liderul Phoenix le-a spus să se potolească că se uită lumea la ei, după care le-a făcut semn că este timpul să plece.

Spiritele s-au liniştit abia la ora 01.00, pe terasa unui hotel, unde bărbaţii au mai băut câteva pahare.

 

 

Citeste si...  Sora lui Sergiu Nicolaescu, DECIZIE RADICALĂ cu privire la cumnata ei.