Cei doi au fost surprinşi împreună acasă la Iulia, deşi ea a negat că ar fi avut vreo vizită a actorului indian

salman-Iulia-Vantur-080513130508140821

Salman Khan a sosit miercuri in Bucuresti, iar noaptea si-a petrecut-o, din nou, alaturi de Iulia Vantur. A vizitat-o in apartaentul acesteia, unde au petrecut trei ore, pentru ca apoi sa schimbe locatia si sa se indrepte spre hotelul in care este cazat, alimentand astfel speculatiile ca ar avea o relatie sentimentala.

Dupa filmarile din Sibiu si Sighisoara, Salman Khan a revenit in Bucuresti unde a petrecut din nou ore bune in compania Iuliei Vantur. Mai intai, actorul a vizitat-o, la ceas de seara in apartamentul ei, urcand cu plasele pline de caserole cu mancare, a relatat wowbiz.ro.Cei doi ar fi petrecut trei ore impreuna, dupa care au parasit apartamentul si s-au indreptat spre hotelul unde este cazat actorul indian.

salman-khan-iulia-vantur-bucuresti

Conform martorilor, cei doi au petrecut acolo noaptea impreuna, intrucat Iulia nu a mai fost zarita iesind din hotel. Toate aceste intalniri pot fi puse pe seama amicitiei ce ii leaga, fiind singurele modalitati ca cei doi sa petreaca timpul impreuna, in intimitate.

Altii pun insa sub semnul intrebarii amicitia pe care Iulia sustine ca o are cu starul indian, speculand ca ar fi vorba la mijloc de o adevarata idila amoroasa.

Citeste si...  Noi MODIFICĂRI privind transportul copiilor