De ce să-i cumperi prietenului tău un portofel?

0

Când vine vorba de femei, am putea spune că e mult mai ușor să le faci un cadou potrivit, dar în ceea ce privește bărbații, femeile se plâng mereu că nu știu ce să le facă cadou acestora. Dar haideți să o luăm pas cu pas: bijuterii, inele sau broșe – nu, podoabe pentru păr – nu, genți și pantofi asortați – nu prea.

Bărbații nu au un arsenal atât de mare precum femeile. La ei totul se rezumă la 3 lucruri importante și indispensabile: portofelul, telefonul și cheile de la mașină. Putem observa cum de obicei așază aceste obiecte ostentativ pe masă pentru a fi siguri că restul persoanelor știu cu „cine au de a face”

Dacă alegi să cumperi portofele bărbați, poți fi sigură că e printre cele mai bune cadouri pe care le-ai putea face. Un portofel bărbătesc de calitate este ca un DEX pentru bărbați, ca o carte de vizită, pentru că îi definește în întregime și oferă detalii interesante despre personalitatea lor. Toți bărbații ar trebui să fie conștienți de acest aspect și ar trebui să țină cont de acest detaliu care de multe ori face diferența. Dacă dorești să-i oferi prietenului tău ceva cu adevărat stilat, atunci îți recomandăm un model din piele.

Povestea portofelului bărbătesc de calitate nu se oprește aici. Pentru conceperea acestui articol s-a realizat un sondaj special pentru a-ți prezenta pe scurt câteva descoperiri.

De ce să dăruiești un portofel din piele bărbatului de lângă tine?

  1. Un portofel bărbătesc din piele este un cadou practic. Toți bărbații au nevoie de așa ceva, e un accesoriu indispensabil pentru ambele sexe. Sondajul realizat dezvăluie că aproape toți bărbații își păstrează bancnotele, monezile, buletinul, permisul sau legitimațiile în portofel. Însă, doar o mică parte păstrează în portofel și chitanțele sau bonurile.
  2. Portofelul stilat din piele poate reprezenta și un „kit de supraviețuire” pentru bărbatul modern, mai ales dacă pleacă în căutarea prăzii perfecte.
  3. Grosimea portofelului poate sau nu sugera situația materială a unui bărbat în timp ce un portofel din piele calitativ va sugera clar că „ putem să mergem oricând într-un weekend la Veneția”. Un portofel rupt din care curg ațe sugerează mai degrabă că „în weekend mâncăm popcorn la microunde și ne uităm la un film pe laptop”
  4. Portofelul poate spune mult despre mentalitatea bărbatului, despre modul în care acesta gândește. Chiar și modelul portofelului poate sugera anumite detalii: portofelul bifold sugerează tradiționalismul iar clipsul de bani sugerează nonconformismul.
  5. Ar trebui să-i cumperi un portofel prietenului tău pentru că acesta își va cumpăra unul doar atunci când cel vechi ajunge aproape imposibil de folosit. Bărbaților le stă în fire să neglijeze astfel de aspecte până când realizează că actele și banii încep să curgă din portofel. Acest lucru este confirmat și de sondajul realizat.
  6. Când vine vorba de lucrurile pe care ar trebui să le înlocuiască, portofelul este ultimul pe listă. Dar care sunt bunurile pe care bărbații și le-ar dori să le schimbe foarte des? Dacă nu v-ați dat seama deja, topul este ordonat așa: telefon, mașină și femei. Acestea trebuie schimbate atunci când nu mai sunt mulțumiți, nu portofelul, acesta ar trebui să dureze o viață.
Citeste si...  Cea mai simplă metodă care să te menţină suplă!