Promovarea este modalitatea la care apeleaza persoanele sau firmele care doresc sa se faca cunoscute. Detinerea unui site a fost si este si in acest moment una dintre cele mai bune modalitati prin care se poate promova o persoana, firma, produs, serviciu, etc. Marketing-ul este o conditie esentiala care trebuie bifata in cazul in care se doreste realizarea unei promovari. Pentru ca promovarea prin intermediul site-ului sa aduca rezultatele dorite este necesar ca site-ul sa fie realizat de catre o echipa de profesionisti. O astfel de echipa va sti cum trebuie sa arate site-ul pentru ca acesta sa fie un instrument rentabil in procesul de promovare.

Motive pentru a apela la o echipa de profesionisti pentru crearea unui site

Cu toate ca dezvoltarea mediului online permite in acest moment crearea unui site gratuit, nu este o idee buna utilizarea unui astfel de site ca instrument de promovare. De ce? Pentru ca un astfel de site nu este realizat in asa fel incat sa ofere toate instrumentele necesare utilizarii site-ului intr-un proces de promovare. Avand in vedere acest detaliu este necesara apelarea la serviciile unei firme specializate in crearea de site-uri. Apelarea la o astfel de firma ofera urmatoarele avantaje:

 • Site-ul este creat in asa fel incat acesta sa poata fi utilizat cu succes in procesul de promovare.

 • Aspectul site-ului este unul elegant, profesionist, oferind incredere tuturor celor care acceseaza respectivul site.

 • Ofera site-ului un nivel de securitate foarte bun. Site-urile utilizate pentru promovare, in special cele celebre, devin tinta hacker-ilor. Pentru a putea face fata atacurilor cibernetice este necesar ca site-ul sa aiba un nivel de securitate foarte ridicat, lucru care este posibil doar in cazul in care apelezi la o firma de specialitate.

 • Continutul de pe site este de cea mai buna calitate, relevant pentru procesul de promovare in care urmeaza sa fie utilizat site-ul.

 • Ofera mentenanta. Pentru ca site-ul sa poata fi la un nivel calitativ foarte bun pe toata durata functionarii acestuia este necesara apelarea la serviciul de mentenanta.

Totusi, de ce sa ai un site?

Daca esti una dintre persoanele care considera ca te poti promova si fara detinerea unui site, in continuarea acestui articol voi prezenta cateva dintre cele mai importante motive pentru care este necesara detinerea unui site pentru a desfasura o campanie de promovare cat mai eficienta.

 1. Ofera un nivel crescut de incredere. Persoanele asupra carora se efectueaza procesul de promovare vor capata un plus de incredere in momentul in care vor afla de existenta site-ului. Acesta este unul dintre instrumentele care transmit faptul ca treaba este serioasa, iar lucrul sau omul promovat este de incredere.

 2. Ofera clientilor mult mai multe informatii decat ar putea acestia sa afle din alte instrumente. Atunci cand se realizeaza o campanie de promovare nu pot fi raspandite foarte multe informatii despre omul, serviciul, obiectul, etc, care se doreste a fi promovat motiv pentru care este necesara existenta unui site pe care sa il acceseze cei care doresc sa afle cat mai multe informatii.

 3. Prin existenta unui site poate fi tinuta si legatura cu clientii, detaliu care cu siguranta ii va face pe clienti sa fie si mai fideli.

 4. Este una dintre cele mai ieftine modalitati de promovare. Avand in vedere ca informatiile de pe site pot ajunge la un numar foarte mare de clienti, detinerea unui site este una dintre cele mai ieftine modalitati de promovare.

 5. Pentru a tine pasul cu tehnologia si cu concurenta. In momentul de fata mediul online joaca un rol din ce in ce mai important in vietile noastre motiv pentru care trebuie sa facem tot posibilul sa ne adaptam la acest lucru.

Criterii in functie de care trebuie aleasa firma care se va ocupa de crearea site-ului

Avand in vedere cat de importanta este detinerea unui site dar si apelarea la serviciile unei firme pentru crearea site-ului, iata care sunt cele mai importante criterii care trebuie avute in vedere in momentul alegerii firmei care va realiza site-ul:

 • Sa aiba o experienta cat mai bogata in acest domeniu de activitate.

 • Persoanele care lucreaza in cadrul firmei sa fie foarte bine pregatiti. Este foarte important acest detaliu pentru ca modul in care va arata site-ul depinde de acest criteriu.

 • Personalul firmei sa arate respect si interes pentru satisfacerea nevoii clientului.

 • Sa ofere servicii complete astfel incat clientul sa detina un site perfect functional din toate punctele de vedere.

 • Sa ofere un raport pret calitate cat mai bun.

Concluzii

Promovarea este acel proces prin care oamenilor le este adus la cunostinta faptul ca pe piata a mai aparut o persoana sau firma care ofera anumite servicii sau obiecte. Pentru ca procesul de promovare sa fie cat mai eficient este necesar ca in cadrul acestui proces sa fie utilizat si un site. Acesta trebuie sa fie realizat doar de catre o firma de specialitate pentru a putea fi utilizat ca si instrument de promovare. Creare site web by itexclusiv este alegerea pe care trebuie sa o faca toti cei care vor sa detina un site care sa ii ajute in procesul de promovare. Experienta avuta dar si calitatea foarte buna a personalului care lucreaza in cadrul acestei firme sunt doar doua dintre motivele pentru care aceasta firma este numarul 1 in momentul de fata pe piata de profil din tara noastra.

Citeste si...  Uite cum ar trebui să avem grijă de electronicele portabile pe timp de iarnă