Adevărata cauză ar fi alta decât cea susţinută de vedetă

Andreea-Marin

Andreea Marin (39 de ani) a anunţat cu surle şi trâmbiţe că a renunţat să mai facă emisiunea “Preţuieşte viaţa” la TVR din cauză că postul public nu i-a plătit pe colaboratorii ei. “Zâna” a pus acest “divorţ” exclusiv pe seama banilor şi nicidecum pe cea a audienţelor scăzute. Stelian Tănase, directorul TVR, face lumină în acest caz: Andreea a plecat pentru că nu a vrut să primească mai puţini bani.

Din martie, Andreea Marin trebuia să revină la TVR 1 cu un nou sezon al emisiunii “Preţuieşte viaţa”. Însă, imediat ce au apărut zvonuri conform cărora şefii TVR vor să o pună pe făraş, diva a contraatacat, susţinând sus şi tare că deja se pregăteşte să filmeze noi ediţii. Apoi s-a răzgândit, ba chiar şi-a strigat oful: a întrerupt colaborarea cu TVR pe motiv că instituţia nu i-a mai plătit colaboratorii.

Stelian-Tanase

Directorul Stelian Tănase are versiunea lui: “Când am decis să diminuăm cheltuielile TVR, am luat la rând emisiunile cele mai costisitoare şi am negociat. M-am uitat şi pe contractul Andreei şi i-am propus o diminuare a bugetului ei de la 30.000 de euro pe săptămână la 12.000 de euro plus publicitatea. După această discuţie, eu am plecat la Paris şi, la revenire, am aflat că doamna Marin a dat declaraţii că nu mai lucrează cu noi”.

Irina Radu, directorul de programe, a lămurit situaţia restanţelor: “Da, e adevărat, suntem în urmă cu plăţile către colaboratorii Andreei. Săptămâna trecută, mai aveam o restanţă de 15% din suma datorată. Bugetul cerut de ea a fost mare, faţă de rezultatele avute. Problema s-a pus astfel: ca manager, ce alegi între o emisiune în care investeşti o mie de euro şi care aduce rating de 1-2 puncte şi o alta cu zeci de mii de euro investiţie, care obţine doar puţin peste 3 puncte de rating?”.

 

 

Citeste si...  Andrei de la Alb Negru a pus ochii pe un iepuraş playboy!