Vedeta a făcut un trio de scandal şi s-a temut de consecinţe?!

  lady-gaga r-kelly

Lady Gaga a avut mari probleme cu noul ei album, “ARTPOP”, iar una dintre acestea a fost legata de clipul la piesa “Do What U Want”, un featuring cu R.Kelly. In mod oficial piesa nu s-a bucurat niciodata de un clip, insa TMZ a aflat ca acesta a fost filmat, insa nu a fost lansat de frica unui urias scandal.

Pana si controversatei Lady Gaga i-a fost frica de un scandaluri! Iata ca tabara artistei a preferat sa nu mai lanseze clipul la piesa “Do What U Want”, regizat de fotograful Terry Richardson, asta dupa ce cateva modele tocmai au iesit la rampa cu declaratii ca au fost agresate de Terry in timpul sedintelor foto. Piesa era un duet cu R.Kelly, care la randul sau a avut mari probleme cu legea. In trecut, R Kelly a fost judecat sub acuzatia ca a intretinut sex cu fete minore, insa a fost gasit nevinovat in anul 2008. In schimb, Gaga a cantat piesa in duet cu Christina Aguilera si a fost promovata versiunea LIVE din cadrul show-ului “The Voice”.

Gaga a tinut ascuns faptul a filmat un clip la “What Do You Want”, insa TMZ a pus mana pe o inregistrare de cateva secunde, iar cadrele surprinse sunt de-a dreptul scandaloase. La un moment dat, Gaga apare goala printre coli de ziare si mimeaza un act sexual.

 

Citeste si...  Răvăşitoare şi seducătoare pe străzile din New York