Fuego este unul dintre artiștii care nu trebuie să facă foarte multe pentru a fi pe buzele celor din jur. Fie că e pentru muzica și arta sa, pentru emisiunea ce o face de 9 ani la Favorit TV, pentru pictură sau sprijinul pe care-l acordă ori pentru glumele cu bradul, Paul Surugiu se bucură de o popularitate greu de atins în rândul românilor de toate vârstele.

Asta a făcut ca recent să fie cooptat într-o super campanie publicitară prin care a prelungit vara, într-un joc, o autoironie fină în care oamenii încercau să-l țină ocupat, el fiind un simbol al Crăciunului în România. Campania a ieșt pe locul al doilea în topul celor mai bune și vizionate campanii ale lunii octombrie și se pare că va obține un premiu important cât de curând! Totuși, Fuego are o temere extraordinară în această perioadă, recunoscând, că are momente în care crede că totul ar fi în van.

Astfel că, artistul pleacă în turneu național, de pe 4 pe 25 decembrie, în toată România, cu spectacolul „SCRISOARE DE DECEMBRIE”, prin care va aduce magia sărbătorii. 

Totuși, interpretului, care afirmă că va interpreta, pe lângă premiera și celebrele piese cu bradul sau valsul de Crăciun, îi este frică de vreme. Se pare că maratonul acesta poate fi pus în pericol de iarna ce se arată a fi destul de capricioasă pentru acea perioadă. Iată ce ne-a declarat Fuego, în exclusivitate, precizând că spectacolul „SCRISOARE DE DECEMBRIE” este o reverie, o reîntoarcere la valorile și simbolurile simple, în care toți credem, dar pe care, din cauza haosului și stresului în care trăim, le-am uitat.

“ Mă pregătesc alături de echipa mea de acest maraton. Sunt 26 de orașe în care ajung și am emoții atât pentru ce va fi pe scenă, pentru că revin cu piese vechi, cu momente unice, cu noutăți și elemente sensibile care vor face oamenii să uite două ore de griji. E prima oară când poposesc în atât de multe locuri în timp atât de scurt și am o mare frică – mi-e frică de zăpadă, de nămeți, de drumuri blocate și de imposibilitatea de a ajunge la publicul meu, peste tot în țară. Conform prognozelor, avem de tras o iarnă grea în decembrie și îmi este teamă de momentele în care poate nu vom putea ajunge la timp peste tot! În rest, toate merg strună. Am fericirea de a așterne această scrisoare și a aduce publicului meu muzică de calitate, vers și mesaj și tot felul de surprize inedite! Vă aștept cu drag!” ( PAUL SURUGIU )

Citeste si...
Prima schimbare pentru Daniela Crudu de cand s-a intors la Capatos!

Iată unde va fi prezent Fuego în luna decembrie – 4 DECEMBRIE – BRAȘOV, 5 DECEMBRIE – BÂRLAD, 6 DECEMBRIE – PIATRA NEAMȚ, 7 DECEMBRIE – BOTOȘANI, 8 DECEMBRIE – HUȘI, 9 DECEMBRIE – BACĂU, 10 DECEMBRIE – IAȘI, 11 DECEMBRIE – ADJUD, 12 DECEMBRIE – FOCȘANI, 13 DECEMBRIE – GALAȚI, 14 DECEMBRIE – TULCEA, 15 DECEMBRIE – CONSTANȚA, 16 DECEMBRIE – BUZĂU, 18 DECEMBRIE – CRAIOVA, 19 DECEMBRIE – TIMIȘOARA, 20 DECEMBRIE – CAREI, 20 DECEMBRIE – SATU MARE, 21 DECEMBRIE – DEJ, 21 DECEMBRIE – CLUJ, 22 DECEMBRIE – MARGHITA, 22 DECEMBRIE – ORADEA, 23 DECEMBRIE – ALBA IULIA, 23 DECEMBRIE – DEVA, 24 DECEMBRIE – TÂRGOVIȘTE, 24 DECEMBRIE – PLOIEȘTI, 25 DECEMBRIE – BUCUREȘTI, TEATRUL NAȚIONAL „ION LUCA CARAGIALE”, ORA 20.00
Biletele pot fi procurate de la casele de bilete ale fiecărei săli de spectacol. Informații aflați sunând la numărele de telefon:0746.774.2040765.524.604. Pentru detalii suplimentare puteți accesa următoarele site-uri: www.artbyfuego.ro,  www.fuegofuego.rofuegoroman iafanclub.blogspot.com,www.fan clubfuegoromania.com. Pe Fuego îl puteți găsi și pe FACEBOOK la FUEGO MUSIC Official sau pe pagina ART BY FUEGO. aici:www.fuegofuego.rofuegoroman iafanclub.blogspot.com,www.fan