Angajarea unei firme de curățenie nu este o decizie care ar trebui luată fără o cercetare corespunzătoare. Externalizarea serviciului de curățenie este o decizie strategică importantă pentru orice firmă. Acest lucru ajută firmele să economisească timp și resurse, având posibilitatea să se dezvolte și să depășească concurența.

Toate firmele, indiferent de industrie sau dimensiune, trebuie să se asigure că locul unde își desfășoară activitatea este curat și prezentabil. Trebuie să facă acest lucru nu doar pentru a-și menține imaginea profesională, ci pentruca locul de desfășurare a activității să fie sănătos și productiv pentru angajați.

Curățenie

Curățenia este sfântă, astfel încât un mediu de lucru curat este principalul obiectiv al firmelor de curățenie cu reputație. Deoarece angajații firmelor de curățenie sunt instruiți eficient, aceștia pot efectua activități de curățenie într-un timp cât mai scurt, cu rezultate mai bune decât cele ale unui personal necalificat.

Expertiză

Specialiștii din domeniul sanitar sunt instruiți să dea o atenție deosebită detaliilor. Acest lucru este important atunci când curăță spațiile care implică covoare, pardoseli, mobilier, suprafețe orizontale, sticlă, toalete și zone problematice care necesită un set special de echipamente profesionale de curățenie și produse. Dacă firmele doresc o curățenie impecabilă și o dezinfectare adecvată, este indicat să apeleze la o firmă de curățenie.

Flexibilitate

Externalizarea serviciului de curățenie înseamnă capacitatea de a modifica programul de curățenie pentru a satisface nevoile diverselor firme. Se poate stabili un program de curățenie (de exemplu, zilnic, săptămânal, bi-săptămânal etc.) cu firma contractată, astfel încât să fie în acord cu nevoile firmei care are nevoie de astfel de servicii.

Acest tip de flexibilitate este foarte benefic atunci când vine vorba de menținerea costurilor de funcționare scăzute, având în același timp biroul curat și ordonat.

Scalabilitate

Firmele pot stabili ce fel de servicii curățenie au nevoie, astfel încât serviciile firmei de curățenie să fie în acord cu cerințele lor bugetare și preocupările legate de timp. De exemplu, se pot reduce costurile prin ajustarea frecvenței programului de curățenie. Dacă au vreodată nevoie de curățenie de urgență sau servicii DDD (dezinfecție, dezinsecție și deratizare) de urgență, profesioniștii în curățenie de la Conex Clean sunt doar la un apel telefonic distanță.

Rentabilitate

Când firmele au nevoie de personal de curățenie, toate cheltuielile necesare – de la instruirea angajaților până la achiziționarea de echipamente de curățenie/ consumabile și de cheltuieli – sunt responsabilitatea lor. Aceste costuri pot fi substanțiale. Cu toate acestea, dacă aleg să externalizați serviciile de curățenie, acestea vor fi acoperite de firma de curățenie contractată.

Standarde

Menținerea celor mai înalte standarde de sănătate, igienă și profesionalism reprezintă prioritatea numărul 1 a firmelor de curățenie. Acestea își petrec timpul și resursele pentru a-și instrui efectiv personalul pentru a se asigura că standardele optime de curățenie, siguranță și calitate sunt îndeplinite în orice moment.

Disponibilitate

Externalizarea serviciului de curățenie înseamnă că niciodată firmele nu trebuie să-și facă griji în privința disponibilității angajaților firmei de curățenie. Problemele legate concediu sau de absență sunt înlocuite cu disponibilitatea constantă a personalului specializat în curățenie. Conex Clean, de exemplu, pune oricând la dispoziția clienților săi personal calificat, pregătit să se ocupe de problemele care apar.

Eco- Friendly

Firmele este bine să protejeze mediul. Astfel, este indicat să apeleze la serviciile unei companii care are certificare ISO privind Sistemul de Management al Mediului.

Firma care deține un astfel de certificat nu folosește substanțe chimice nocive, astfel spațiul curățat este sănătos și sigur.

Contractarea unei firme de curățenie ajută diverse companii să economisească timp și bani, păstrând locul de muncă prezentabil. Fiecare firmă este specializată pe un anumit domeniul.

Specialiștii din domeniul sanitar precum cei de la Conex Clean, sunt în permanență pregătiți să răspundă nevoilor diverșilor clienți.

Într-un mediu de afaceri competitiv, firmele de servicii de curățenie înțeleg că există mai multe opțiuni atunci când vine vorba de externalizarea acestor servicii.

Conex Clean este firma formată din adevărați profesioniști care, în 5 de activitate, a dat dovadă de încredere și promtitudine și a muncit din greu, pentru a satisface nevoile clienților săi.

Indiferent de ce plan de curățenie stabilesc firmele, externalizarea serviciului de curățenie poate fi soluția de care acestea au nevoie.

Externalizarea serviciului de curățenie către o firmă de curățenie profesionistă presupune o curățenie eficientă într-un timp mai scurt.

Indiferent de ce fel de servicii au nevoie, firma de curățenie Conex Clean pune la dispoziția clienților săi diverse servicii de curățenie și DDD, pentru a satisface nevoile acestora.

Pentru cei de la Conex Clean calitatea este pe primul plan, de aceea se străduiesc să facă lucrurile foarte bine oriunde sunt solicitați. Satisfacția clienților contează mereu.

Citeste si...  Calitatile unei formatii de nunta