Cautis JB ’93 este producator de confectii/constructii metalice si prestator de servicii in domeniul carosarilor auto in Romania, cu o experienta bogata si clientela vasta in domeniul metalurgic – o companie romaneasca de succes care vine mereu cu ceva nou fata de concurenta sa.

Cautis este o companie moderna ce se reinventeaza in functie de noile tehnologii si de cerintele clientilor

Inca de la lansarea sa pe piata, Cautis JB ’93 nu s-a multumit doar cu oferirea acelorasi produse si servicii ca in cazul firmelor concurente din industria similara, misiunea companiei fiind aceea ca, alaturi de disponibilitate fata de clientii sai, calitatea face diferenta.

De aceea, Cautis, in urma unei analize permanente a pietei si a clientelei, predictioneaza potentialele solicitari, sens in care, inca de la startarea in acest domeniu atat de ofertant, a inceput sa ofere servicii suplimentare care au dus la diversificarea produselor, dar si la actualizarea permanenta a echipamentelor de lucru/pregatirea personalului propriu.

Asadar, la intrebarea “De ce este mereu nevoie de echipamente de lucru noi?”, raspunsul cel mai bun il primesti observand activitatea bogata si indelungata a companiei romanesti de prelucrare a metalului, care nu uita niciodata sa procure cele mai noi tehnologii de lucru, drept pentru care s-au achizitionat echipamente de ultima generatie: un echipament de taiere cu laser si un aparat de sudura cu laser necesare cresterii randamentului proceselor de lucru si a calitatii produselor.

Citeste si...  Ghid pentru alegerea combinei frigorifice potrivite

Aplicabilitatea functiilor performante ale echipamentului de taiere cu laser si ale aparatului de microsudura cu laser

Aceste doua utilaje moderne au fost alese pentru a fi integrate tehnologiilor cu care se lucreaza la Cautis, deoarece reprezinta varfuri tehnologice in domeniu. Si mai mult decat atat, un taiere cu laser si un aparat de microsudura cu laser nu au o singura utilitate, functionalitatea acestora fiind multipla.

Cel mai nou si eficient echipament de taiere cu laser din gama de dotari Cautis poate fi folosit cu incredere in prelucrarea structurilor de placi metalice, a pieselor diferitelor masinarii de lucru, pentru producerea de piese electrice, piese de masini sau chiar ustensile de bucatarie. Insa, ca un plus, acest aparat modern poate fi utilizat si in productia de panouri publicitare de calitate.

De asemenea, aplicabilitatea echipamentului de microsudura cu laser este dovedita in sudarea placilor metalice, a otelului inoxidabil, a carcaselor de baterii sau a obiectelor artizanale din metal. In mod similar, celalalt aparat de ultima generatie de la Cautis poate fi utilizat la sudarea si prelucrarea produselor publicitare.