Un număr de 5.800 de vouchere pentru transport alternativ, rămase nealocate din etapa anterioară, sunt disponibile într-o nouă etapă, în cadrul programului municipal Bicicliști în București gestionat de Primăria Capitalei.

 

 

<Bucureștenii interesați pot aplica începând din aceasta seara, ora 18.00, prin accesarea link-uluihttp://biciclete.pmb.ro/. Înregistrarea în aplicație se va incheia în momentul atingerii numărului maxim de 5.800 de înscrieri valabile.

 

Cu o valoare de 500 de lei fiecare, voucherele pot fi folosite pentru achiziționarea de biciclete, biciclete electrice, trotinete electrice și dispozitive de tip Segway/Ninebot și accesorii ale acestora, destinate persoanelor cu vârsta minimă de 18 ani, numai din magazinele participante la Proiect.

Citeste si...  22 de percheziții în București și alte trei județe

 

Cele 5.800 de voucherele provin din cele 25.000 lansate în etapa a doua a programului, derulată la începutul acestui an, pentru care nu s-a atins numărul maxim de înscrieri valide la acel moment.

 

Participarea la noua sesiune a proiectului este permisă doar bucureștenilor care nu au beneficiat de program în etapele anterioare. Este interzisă participarea angajaţilor Primăriei Municipiului Bucureşti şi ai instituţiilor subordonate Consiliului General al Municipiului Bucureşti.

 

Regulamentul proiectului și magazinele partenere sunt disponibile pe sitehttps://bit.ly/2HwtGCA.>, se precizeaza in comunicatul PMB.