Cu ajutorul oamenilor născuți, crescuți și educați aici, România poate avea un viitor frumos.


Pentru al zecelea an consecutiv, Viva Credit a fost alături de participanții la concursul InfoEducație, care s-a desfășurat în cadrul taberei de la Gălăciuc, județul Vrancea.

S-au împlinit 25 de ani de la prima ediție a acestui proiect, dedicat elevilor de liceu cu aptitudini, înclinații și interes pentru domeniului IT&C.

Povestea acestor elevi a fost, la un moment dat, și povestea lui Viorel Stan, unul dintre fondatorii Viva Credit, președintele companiei și fost participant la 3 ediții ale concursului InfoEducație. “Era, ca și acum, un loc în care se stimula creativitatea și învățarea. Probabil nu aș fi ajuns antreprenor dacă nu treceam pe la Gălăciuc. Ce aș recomanda concurenților actuali? Să continue să fie creativi și după concurs; țara are nevoie de oameni cu idei, de oameni care pot face ceva. Să nu-și irosească talentul prin corporații; un absolvent de InfoEducație e suficient de bun pentru a reuși pe cont propriu.”, spune Viorel Stan.

 
 Concursul InfoEducație se desfășoară în patru etape: faza pe școală, locală, județeană și națională. Finala concursului se desfășoară în tabăra de la Gălăciuc. Probele de concurs sunt: web, roboti, multimedia, educational și utilitar.

Fiind o companie care are la baza tehnologia, pe care o pune zi de zi în slujba a mii de oameni, Viva Credit a susținut acest proiect educational și de performanta în IT. Pentru ca astfel de proiecte scot la iveala și încurajează talentele de care România are atât de multa nevoie.

De altfel, InfoEducație nu este singurul proiect pentru tinerii din România, sponsorizat de Viva Credit.  “Viva pentru Educație” este un alt proiect educațional susținut de companie, prin care sprijină elevii din mediul rural, fără posibilități materiale, sa-și continue studiile. Prin acest proiect, Viva Credit contribuie la reducerea abandonului școlar, una dintre cele mai grave probleme cu care se confrunta învățământul romanesc.

Citeste si...  Veste mare de la Google: Nexus 4 primește actualizarea la Android 5.0 Lollipop

Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Misiunea Viva Credit este de a oferi oamenilor sprijinul financiar de care au nevoie pentru rezolvarea unor nevoi urgente.

Sursa foto: consecventi in fapte bune