David Beckham vorbeşte despre mariajul „dificil” cu Victoria, după informaţiile potrivit cărora cei doi ar intenţiona să divorţeze

Fostul fotbalist britanic David Beckham a vorbit într-un interviu despre mariajul „dificil” cu Victoria şi a mărturisit că amândoi „au făcut greşeli” şi au trecut prin „perioade grele”, potrivit presei britanice.

după informaţiile potrivit cărora cei doi ar intenţiona să divorţeze

Săptămâna trecută, au apărut informaţii în presa internaţională potrivit cărora cei doi ar intenţiona să divorţeze, însă, în weekend, David şi Victoria Beckham, căsătoriţi de 19 ani, au participat la Men’s Fashion Week de la Londra şi au calificat zvonurile drept „penibile”.

La începutul acestui an, David Beckham, în vârstă de 43 de ani, s-a mutat în Miami, SUA, unde a înfiinţat o nouă echipă de fotbal, Miami Beckham United, care va juca în liga nord-americană. El a confirmat atunci că Victoria, în vârstă de 44 de ani, şi cei patru copii ai lor – Brooklyn, în vârstă de 19 ani, Romeo, în vârstă de 15 ani, Cruz, în vârstă de 13 ani, Harper, în vârstă de 6 ani – nu vor locui cu el.