Lovită puternic de un val de infectări cu COVID-19, David Caiado şi Goran Karanovic au fost dați sub formă de împrumut. FCSB a făcut tot posibilul pentru a putea alinia un prim 11 în meciul cu Slovan Liberec (0-2), din turul 3 preliminar al Europa League.

David Caiado şi Goran Karanovic vor să plece de la FCSB

3 jucători au fost aduşi de urgenţă: Gabi Enache (liber de contract), David Caiado și Goran Karanovic, ultimii doi sub formă de împrumut, de la FC Hermannstadt.

Anamaria Prodan, agentul implicat la gruparea sibiană prin intermediul fiicei sale, Rebecca, a comentat situaţia celor doi fotbalişti trimişi la FCSB.

„Nu vor să rămână acolo. Caiado a sunat pe toată lumea și ne-a rugat să-l aducem înapoi. Revin tinerii de la FCSB și se teme că nu o să joace. El e titular la Hermannstadt, dar acolo nu va avea șanse. I-am confirmat și noi asta, iar mâine voi discuta cu FCSB ca să vedem cum îi întoarcem”, a declarat Anamaria Prodan, la Look Sport.

David Caiado şi Goran Karanovic, aşteptaţi înapoi la Hermannstadt
David Caiado (33 de ani, mijlocaş de bandă) şi Goran Karanovic (32 de ani, atacant) vor ajunge, cel mai probabil în zilele următoare, înapoi la FC Hermannstadt.

Antrenorul sibienilor, Ruben Albes, a afirmat aseară, după victoria cu FC Botoşani (2-1), că îi aşteaptă la echipă.

„Karanovic și Caiado n-au fost azi. Dar în această echipă nu sunt doar cei 11, ci și ceilalți. E o nebunie să ne gândim la play-off de acum. Suntem abia în etapa a cincea, n-am făcut nimic. Trebuie să ne păstrăm pasiunea de a juca fotbal, să jucăm la fel cu Gaz Metan. Și apoi vedem unde putem ajunge.

Transferuri? Deocamdată îi aștept pe Karanovic și Caiado să vină înapoi. Dacă ei nu pot reveni, da, ne vom gândi la alți jucători. Înțeleg gestul lor că s-au dus la FCSB. E important pentru ei să joace în Europa League. De asemenea, era important pentru țară”, a declarat antrenorul spaniol.


Citeste si...
Rusia exploatează confortul românilor pentru a genera tensiuni socială? Iată ce arată un raport