Acasă International Dat in judecata de fosta bona

Dat in judecata de fosta bona

0

Cei doi artisti par sa fi avut arici in buzunar cand trebuiau sa-si plateasca angajatii. Cel putin asta reiese din declaratiile unei foste bone a copiilor lor, nemultumita ca nu si-a primit drepturile banesti.

Multi viseaza sa intre in serviciul unor vedete de talia lor, dar de cele mai multe ori nu e tocmai jobul visat. Vedetele sunt si ele oameni si au tabieturi, pretentii, defecte ori iesiri necontrolate. Unii sunt darnici si prietenosi, dar cei mai multi sunt zgarciti si cusurgii.

Cu imaginea asta a ramas si Simonette Da Costa, fosta bona a gemenilor Moroccan si Monroe, care a deschis un proces la Tribunalul Federal din Manhattan, New York, in care ii acuza pe cei doi ca nu ar fi platit-o pentru orele suplimentare lucrate.

Da Costa sustine ca trebuia sa aiba grija de cei doi copii in fiecare zi, pe toata durata intregii zile, de foarte multe ori neputand sa doarma, sa manance sau sa ia o pauza.

Bona a lucrat pentru cuplul Carey-Cannon din octombrie 2013 pana in ianuarie 2014 si sustine ca a fost concediata dupa ce a fost certata de Mariah Carey pentru ca ar fi „aratat prea multa afectiune pentru copii„. Potrivit documentelor depuse in instanta, dadaca ar fi primit intre 6.000 si 7.200 de dolari pe luna, dar nu ar fi primit niciun ban pentru orele suplimentare.

Femeia cere in instanta plata unor drepturi neachitate si despagubiri, dar sumele nu sunt cunoscute.
Mariah Carey a declarat in urma cu un an ca este nevoita sa aiba o dadaca, dar ca nu ezita sa le concedieze daca fiii sai devin mai atasati de bona decat de ea.

 

Din pacate, trebuie sa am bone, dar sunt foarte obsedata de control. Le concediez imediat„, a spus Carey si a pocnit din degete. „Urasc sa le concediez, dar sunt nevoita sa fac asta daca ele incearca sa devina mai importante decat mine in mintea copiilor„, a mai spus cantareata.

Nick Cannon a declarat in luna aprilie 2014 ca intelege reactiile lui Carey. „E ceva cu femeile si copiii lor. stii, in momentul in care un copil alege sa mearga la dadaca si nu la mama sa, da, am o problema cu asta„, a spus Cannon.

Citeste si...
Președintele Klaus Iohannis a promulgat marți Legea pentru bone