Daniela Gyorfi: „Nu sunt o divă de la Hollywood”

Daniela Gyorfi
Daniela Gyorfi aşteaptă cu emoţie lansarea noului ei videoclip, dar până atunci este foarte ocupată. Toată vara este la mare unde seară de seară cântă pentru publicul de pe litoral. Şi nu într-o singură staţiune… În weekend fuge acasă, la Maria, fetiţa ei de numai 2 ani şi 5 luni.

Ce ne pregăteşti, Daniela?

– Aştept cu nerăbdare şi cu emoţie să iasă noul videoclip. Este o piesă de vară, melodia „Ale, Ale”, de Mr. Jude, un băiat foarte talentat, un compozitor extrem de bun care are un viitor în faţă…

Aţi filmat deja clipul?

– Da, totul e gata. E filmat încă de înainte de a pleca la mare. Sunt încântată mai ales că e un proiect la care ne gândim de doi ani…

Unde l-aţi filmat? La mare?

– Nu, în Bucureşti. Este filmat pe terasa magazinului Unirea, la etaj. E o panoramă extraordinară acolo, din sala de dans. Nouă ne place şi sper să vă placă şi vouă. Este o piesă de vară, fresh, de dans. Abia aştept lansarea clipului!

La mare unde cânţi?

– Pe peste tot, pe tot litoralul. Am cântat la Costineşti, la Eforie Nord, în Mamaia… peste tot. Nu suntem dive de la Hollywood! Mergem acolo unde suntem chemaţi. Şi nu vreau să mă laud, dar sunt cap de afiş. Avem şi câte două concerte pe zi. Suntem foarte ocupaţi şi asta mă bucură. Ne bucură pe toţi, pe George Tal (iubitul şi impresarul Danielei), care este tot timpul cu mine, pe băieţii cu care colaborez, dansatorii.

Şi Maria ce face în acest timp?

– Este foarte ocupată, merge la creşă şi să ştii că sunt foarte încântată. Am făcut o bună alegere pentru ea şi sunt mulţumită. La doi ani şi cinci luni reacţionează foarte bine şi este foarte receptivă. Îi place tot ce face. E vârsta asta frumoasă în care vrea să cunoască tot, să afle tot. Merge la circ, la muzee, la teatru.

Când ajungi acasă, probabil că abia aşteaptă să-ţi povestească aventurile ei…

– Este nerăbădătoare, aşa este. Ne spune tot. Să ştii că este foarte dezgheţată. În fiecare weekend mergem în Bucureşti şi abia aştept, de fiecare dată, să o revăd şi să-mi spună ultimile noutăţi din viaţa ei.

Irina Ştefănescu

 

Citeste si...
Ce v-au rezervat astrele pentru 17 iunie

1 COMENTARIU

Comments are closed.