Daniela Crudu a sunat la 112, duminică la 5:30 dimineaţa, pentru a reclama că iubitul ei o bate. Aceasta a fost dusă la spital pentru îngrijiri după ce polițiștii au ajuns la fața locului.

Potrivit unor surse medicale, Daniela Crudu a ajuns la spital cu un traumatism cranio-facial minor, entorsă de gleznă și o fractură minimă de piramidă nazală. Medicii de la Unitatea de Primiri Urgențe i-au acordat toate îngrijirile medicale necesare. După o serie de investigații, Cruduța a fost externată din spital.

„La data de 09 februarie a.c., în jurul orei 5:30, Secţia 25 Poliţie a fost sesizată prin apel 112 de către o femeie, de 30 de ani, cu privire la faptul că este agresată fizic de iubitul ei. Poliţistii sosiţi la faţa locului, au luat legătura cu persoana vătămată care şi-a rezervat dreptul de a depune plângere la acel moment”, informează Poliţia Capitalei.

Citeste si...
Incredibil! Polițiștii din Polonia au depistat 3,2 tone de cocaină ascunse în...ananas

Agresiunea s-a petrecut în locuința surorii Danielei, în zona Prelungirea Ghencea.

Daniela a fost audiată și a decis să nu formuleze plângere. Are însă 90 de zile la dispoziție să se răzgândească.

Bărbatul a primit un ordin de protecție provizoriu, valabil pentru 5 zile. El nu are voie să se apropie de Cruduța la o distanță mai mică de 200 de metri.

Poliţiştii s-au sesizat din oficiu şi continuă cercetările pentru infracţiunile loviri şi alte violenţe.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.