Daniel Popa poate pleca de la echipă pentru suma de 200.000 de euro. Mircea Rednic i-a dat de înţeles că nu se va mai baza pe serviciile sale în Liga 1 Betano, iar îndepărtarea atacantul de 23 de ani a fost produsă din două motive: randamentul slab pe teren, dar şi viaţa extrasportivă, el având, se pare, mari probleme legate de jocurile de noroc.

Daniel Popa ar putea pleca de la Dinamo şi primii care s-au interesat să-l legitimeze au fost cei de la Chindia Târgovişte, echipă din liga a 2-a unde a mai jucat în trecut. Dar, ultimele detalii legate de viciul său, Popa având datorii de mii de euro către colegi şi cămătari, i-au făcut pe oficiali să dea înapoi. O declaraţie a preşedintelui celor de la Târgovişte, Marcel Ghergu, o arată.

Citeste si...
Dinamo a mușcat de trei ori pe Giulești

„Acum câteva zile am vorbit cu el. Vă daţi seama că acum nu mai putem lua vreo decizie, aşteptăm să vedem ce se întâmplă la Dinamo, ce vor hotărî ei după ce vor analiza situaţia. Nu vreau să comentez prea mult în acest moment pe marginea subiectului. Spun doar atât: sunt unii care cum ies din Târgovişte îşi pierd minţile. Aveţi mai multe exemple, chiar în ultima vreme“, a spus Ghergu pentru db-sport.ro, referindu-se cel mai probabil şi la Denis Ispas, care s-a despărţit de Dunărea Călăraşi după o evoluţia slabă sub comanda lui Dan Alexa.