Featured, Showbiz

Dani Oțil a intrat în afaceri. Și-a făcut restaurant în centrul Capitalei

Dani Oţil şi-a deschis un restaurant, împreună cu un asociat. Acesta s-a orientat și a decis să investească într-o afacere care se pare ca merge destul de bine ținând cont de numarul restaurantelor din Capitală.
”De 20 de ani încoace, eu nu mănânc acasă. Aşa că, tot umblând şi mâncând, am strâns o mulţime de idei, alături de asociatul meu, care a avut trei restaurante în Londra şi acum s-a mutat în România. Am zis că trebuie să se concretizeze ceva, pentru început într-un concept de cafenea, nu neapărat cu mâncare gătită. Apoi, am zis că e păcat de resurse şi am decis să mai punem nişte bani şi să facem un restaurant. Trei sferturi din meniu este inspirat din America de Sud”, a povestit Dani Oţil, al cărui local este situat într-o zonă de lux a Capitalei.

”De acum încolo, voi mânca numai în propriul restaurant. Am zis că, decât să las altora banii, mai păstrez şi pentru mine. Până acum, cu toată lumea mă vedeam la restaurant, voiau un loc retras, unde se mănâncă bine… A fost un alt argument pentru a-mi deschide localul. Am investit mai mult decât ne-am propus, ba chiar am exagerat. Mergând în alte locuri, am fost atent la detalii şi am observat că ei nu şi-au dat atâta interesul… Spre exemplu, la noi este lemn pe pereţi, stejar autentic, piele, avem o pictură, un tapet mare cu povestea restaurantului, desenată de mână… E drept că l-am avut drept ajutor şi pe Vlad (bucătarul de la ”Neatza”-n.r.)”, completează Dani Oţil. A ales împreună cu asociatul său tacâmurile, paharele sau ce să scrie pe acestea. ”Până vineri n-am prea dormit, nu am luat vacanţă. Aveam două coşmaruri care mi se tot repetau: că vin prea mulţi oameni, cu multe cereri şi nu facem faţă, iar al doilea, că nu vin destui oameni. Încă nu am găsit echilibrul între ele”, mai spune matinalul.

blank